Περιμένεις το Μάιο ή τον Δεκέμβριο για να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου στα αγγλικά; Δε χρειάζεται πια να περιμένεις!

Το Cambridge English σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις μέρος στις εξετάσεις οποιαδήποτε στιγμή είσαι πραγματικά έτοιμος μέσω της υπηρεσίας computerbased testingΚάθε σχολική χρονιά οι νέες ημερομηνίες εξέτασης ανακοινώνονται από το Cambridge Englishκαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία στην οποία επιθυμούν να εξεταστούν. Οι computer-basedεξετάσεις αφορούν όλα τα επίπεδα, από Α2 (Key) μέχρι και Γ2 (Proficiency) και δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα αποτελέσματά τους σε 2 μόλις εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το computer-based testing παρέχει μία σειρά εξατομικευμένων παροχών όπως τη δυνατότητα καθορισμού της έντασης στο Listening από τον υποψήφιο κατά τη διάρκεια της εξέτασης και φυσικά τη δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας την επιθυμητή ημερομηνία εξετάσεων, χωρίς πίεση και άγχος.

Ο αριθμός των υποψηφίων σταcomputer-based tests έχει ήδη ξεπεράσει τους 150.000 παγκοσμίως, μόλις 16 μήνες μετά τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας, που δημιουργήθηκε προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία των υποψηφίων συνολικά.

Ζήτησε ένα δωρεάν δείγμα computer-based test εδώ.

Stay tuned στη σελίδα  του Cambridge English στο Facebook.