Κάθε γυναίκα από μικρή ηλικία αγαπά τα αξεσουάρ. Τα περισσότερα κοριτσάκια παίρνουν τις γόβες, τις τσάντες ή τα δαχτυλίδια της μαμάς τους και στήνονται με τις ώρες στον καθρέφτη, ανακαλύπτοντας σταδιακά την προσωπικότητά τους. Γι’ αυτό, δεν υπάρχει πιο ταιριαστό δώρο για ένα μικρό κορίτσι από το να της χαρίσει κάποιος τα δικά της αξεσουάρ, επιλέγοντας μια σειρά που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της ηλικίας της.

Mini Cools για παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν

Το νέο ελληνικό brand παιδικών αξεσουάρ Mini Cools δημιουργήθηκε σαν μια ωδή στη χαρά και απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν. Αστραφτεροί κρύσταλλοι στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου κοσμούν ονειρεμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά και εντυπωσιακά σετ κοσμημάτων που μοιάζουν αληθινά και περιλαμβάνουν κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Sticker books με εκατοντάδες αυτοκόλλητα προορίζονται για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης, καθώς μπορούν να κολληθούν στο πρόσωπο, το σώμα, τα ρούχα, τα νύχια, τις τσάντες και φυσικά στις χειροτεχνίες. Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πιο στυλάτα γυαλιά ηλίου.

Αυτό που κάνει τα προϊόντα της σειράς να ξεχωρίζουν είναι αρχικά το ανθεκτικό τους ύλικο, το οποίο αντέχει στο χρόνο και στην πίεση που ασκούν συνήθως τα παιδιά σε ανάλογα αντικείμενα.

Παράλληλα, είναι κατασκευασμένα από ασφαλή, μη τοξικά υλικά και έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς της Ε.Ε.

Όραμα των MINI COOLS είναι να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σε κάθε παιδί. Για να το επιτύχουν συνεργάζονται με την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί» και μέρος των εσόδων από κάθε πώληση του best-seller σετ «Big at Heart» αφιερώνεται στους σκοπούς της ένωσης. Επίσης, συμμετέχουν στο πρόγραμμα της DHL «GoGreen Climate Neutral», το οποίο συμβάλλει στη μείωση εκπομπών άνθρακα.

Μάθετε περισσότερα για τα ξεχωριστά αξεσουάρ Mini Cools στο e-shop www.minicools.com και σε επιλεγμένα concept stores για παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Grecian chic μαγιό για άψογο στυλ από το πρωί ως το βράδυ