Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής, επέστρεψες με το μωρό σου στο σπίτι από το μαιευτήριο και όλη σου η ζωή άλλαξε. Η καθημερινότητα είναι πλέον αρκετά απαιτητική, αφού οι ανάγκες ενός μωρού είναι αυξημένες. Ένα βρέφος χρειάζεται συνεχώς “ανεφοδιασμό”, ειδικά όταν μιλάμε για τα πρώτα του ρουχαλάκια. Γι’ αυτό, και κάθε μητέρα πρέπει να έχει στο μυαλό της τα καταστήματα που μπορεί να επισκεφτεί, ώστε να βρει ακριβώς ό,τι χρειάζεται!

Το Smalls Baby Shop, είναι το πρώτο ελληνικό brand ένδυσης και αξεσουάρ αποκλειστικά για νεογέννητα και βρέφη. Ένα one stop shop που δημιουργήθηκε για να συντροφεύει τα μωράκια τους πρώτους, μαγικούς μήνες της ζωής τους και να κάνει την καθημερινότητα των γονέων τους πιο εύκολη. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του Smalls: η δημιουργία προϊόντων που συμβάλουν στην ομαλότερη προσαρμογή του βρέφους και των γονέων στη νέα τους καθημερινότητα.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία παρουσίασε την πιο cozy ΑW23 collection που έχεις δει ποτέ, τη Smalls Hygge Collection. Πρόκειται μία gender neutral συλλογή με 100% βιώσιμα υλικά, αφιερωμένη στη φιλοσοφία του δανέζικου “Hygge”.

Τι θα βρεις στη νέα συλλογή

Ζεστά και χουχουλιάρικα φορμάκια, άνετα πουλόβερ και παντελονάκια, πλεκτά σκουφάκια, κουβέρτες και παπουτσάκια, όλα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αρχές της φιλοσοφίας του «Hygge», σας προσκαλούν να ρίξετε τους ρυθμούς και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το μωράκι σας, κάθε μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Αποθεώθηκε η Cher στα 76 της! Απίστευτη εμφάνιση στην επίδειξη του Balmain | Thats Life. Life as it is!