Κάποτε οι γονείς μας κρατούσαν ημερολόγια. Όσο για τις παιδικές μας ηλικίες, τουλάχιστον οι όσοι έχουμε «πατήσει» ή κοντεύουμε τέλος πάντων τα πρώτα –άντα, είναι τίγκα στις φωτογραφίες και τα βίντεο (σε ψηφιακή μορφή για τους πιο τυχερούς) που προνόησαν να τραβήξουν οι δικοί μας! Ε… και; Για να θυμηθείς τα νιάτα σου χρειάζεται να ανατρέξεις σε άλμπουμ, να βρεις σκονισμένα CD, να ψάξεις σε συρτάρια και ντουλάπια κάτω απ’ τα «καλά» σερβίτσια και γενικώς να… ξεσηκωθείς. Ε, φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις το ίδιο λάθος και με τα παιδιά σου!

Το blogging είναι το αγαπημένο «σπορ» εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, πολλοί εκ των οποίων, ως γονείς, μοιράζονται τις εμπειρίες με τα «βλαστάρια» τους online, δημιουργώντας έτσι χρήσιμα βοηθήματα για… wannabe χαζομπαμπάδες και χαζομαμάδες, ευχάριστα αναγνώσματα αλλά και πανέμορφα άλμπουμ αναμνήσεων τίγκα στα πολυμέσα –ώστε προφανώς, όταν το περί ου ο λόγος «αγγελούδι» φτάσει σε ηλικία «σερφαρίσματος», να τα βρει όλα μπροστά του!

Το Σάββατο λοιπόν, το DigitalLife.gr βρέθηκε προσκεκλημένο της Nestle στην εκδήλωση «Ψηφιακές Γειτονιές» που έλαβε χώρα στον πολυχώρο Hub στο Γκάζι. Εκεί, στο booth της εταιρείας, βρέθηκαν οι Πέτρος Κηπουρόπουλος και Στέφανος Αναγνώστου που οπλισμένοι με τιτάνια υπομονή και το… εγχειρίδιο του καλού blogger στα κεφάλια τους, φρόντισαν να λύσουν από τα παρευρισκόμενα «ανήσυχα πνεύματα» κάθε πιθανή απορία που πιθανώς να τους είχε δημιουργηθεί! Η δε Nestle μάλιστα, θέλοντας να στηρίξει το blogging στην κοινότητα των γονέων, μοίρασε και 20 URLs σε ισάριθμους τυχερούς οι οποίοι είδαν το blog τους να αποκτά μια ωραιότατη και καθ’ όλα… επαγγελματική διεύθυνση!

Όσοι βρεθήκατε στο Hub το Σάββατο και περάσατε από τον χώρο της Nestle, λογικά τώρα θα πρέπει να έχετε γίνει… εξπέρ –αν υποθέσουμε πως δεν ήσασταν ήδη. Οι υπόλοιποι θα πρέπει μάλλον να αρκεστείτε στις φωτογραφίες που σας εξασφαλίσαμε!0085