Εγκυμοσύνη αυτός ο άγνωστος. Μία χαρούμενη στιγμή ή μία γιορτή παραζάλης και στοματικών διαταραχών; Οι ορμόνες σου αλλάζουν τα φώτα και εσύ αναμένεις την έλευση του διαδόχου πονεμένη, ευτυχισμένη και ανυπόμονη.

Στην εποχή της θαυματουργής αναζήτησης « Google me till death do us apart» -που όλα τα ρωτάμε και όλα τα μαχαιρώνει- πολλά μπορούν να τεθούν και να ζητήσουν απάντηση.

Έγινε η απαραίτητη έρευνα και συγκεντρωθήκαν οι απορίες της εγκυμοσύνης σε 20 διαφορετικές χώρες!

Ο Seth Stevens-Davidowitz των New York Times συγκέντρωσε τα ερωτήματα και ανακάλυψε ότι…   

Όταν η πρόταση ξεκινάει με το «Μπορούν οι έγκυες γυναίκες να»;  αναλόγως της χώρας οι ανησυχίες ποικίλλουν…

Στην Αμερική ανησυχούν πολύ για την κατανάλωση γαρίδων και κρασιού, στην Ινδία για την pizza και το μάνγκο, στη Σιγκαπούρη θέλουν να ξέρουν αν μία έγκυος γυναίκα μπορεί να πιει τσάι, στη Γερμανία ψάχνουν απάντηση στο ερώτημα αν μπορούν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ενώ στη Βραζιλία ανησυχούν για το αν επηρεάζονται τα μαλλιά τους από την εγκυμοσύνη.

 Στο ερώτημα «Πώς να…. κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης»  τα top ζητήματα σε όλες τις χώρες είναι οι ραγάδες και το sex!

Την ίδια στιγμή σε όλες τις χώρες εκτός από την εγκυμονούσα ερωτήσεις και απορίες έχουν και οι σύζυγοι που πληκτρολογούν με αγωνία «Τι να κάνω όταν η γυναίκα μου είναι έγκυος».

Πολλές ερωτήσεις γίνονται για το παγωτό αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι τι πρέπει να αποφεύγει και τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να μην επηρεαστεί η μελλοντική υγεία του παιδιού της!