Μία παρένθετη μητέρα φέρνει στη ζωή ένα μωρό που δεν θα γνωρίσει ποτέ τη μητέρα του η οποία πέθανε από τη μάχη που έδωσε και έχασε με τον καρκίνο.

Η Laura Yoho-30 ετών- ήταν αρραβωνιασμένη και σχεδίαζε να παντρευτεί το Nate όταν το 2010 κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο. Οι γιατροί μετά από μία πρόχειρη εκτίμηση είπαν οτι η νεαρή γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό. Μία δεύτερη εξέταση και μία πιο προσεκτική διάγνωση  αποκάλυψε οτι έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Το ζευγάρι, αποφάσισε να αντιμετωπίσει την αλήθεια με μία πράξη που είναι γεμάτη με αγάπη και ελπίδα. Η Laura, πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, κατέψυξε τα ωάριά της και ζήτησε από την καλύτερή της φίλη να γίνει παρένθετη μητέρα. H Kara Stetson, είπε αμέσως το ναι και μία ζωή γεννήθηκε μέσα από μία τραγωδία.

” Ένιωσα ευτυχισμένη που μπορούσα να κάνω κάτι για την καλύτερή μου φίλη και την οικογένειά της. Ήθελα πολύ να κρατήσω ζωντανό ένα κομμάτι της Laura, πάνω στη γη” , δήλωσε η Stetson και συμπλήρωσε “Είναι δύσκολο να εξηγήσω πόσο κοντά ήμασταν. Δε διαφωνήσαμε ποτέ, δεν βαρέθηκε η μία την άλλη και είχαμε μία αληθινή φιλία, σαν οικογένεια, σαν αδελφές ψυχές και όλα αυτά μαζί με έναν τρόπο μαγικό”.

Τέσσερις μήνες πριν γεννηθεί το μωρό, η Laura έφυγε από την ζωή! Ο Nate λέει οτι όταν βλέπει το χαμόγελο της μικρής Caralynn (αυτό είναι το όνομα του παιδιού) είναι λες και βλέπει τη σύζυγό του. Κάτι λίγο που του θυμίζει το ολόκληρο, το αγαπημένο και ανεκτίμητο που είχε όταν την κρατούσε στην αγκαλιά του. Μία αγκαλιά που γεμίζει με την πολύτιμη κόρη του!