Το παιχνίδι των γονιών και των παιδιών στη φύση είναι μια βαθιά και μεταμορφωτική εμπειρία που μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση τους. Όταν γονείς και παιδιά βυθίζονται στον φυσικό κόσμο μαζί, ξεκινούν ένα ταξίδι εξερεύνησης, ανακάλυψης και δεσμού. Η φύση παρέχει ένα πλούσιο και διεγερτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την επικοινωνία, τη συνεργασία και τις κοινές εμπειρίες. Μέσω του παιχνιδιού, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης και εμπιστοσύνης καθώς περιηγούνται στα θαύματα και τις προκλήσεις του φυσικού κόσμου. Η πράξη του παιχνιδιού στη φύση καλλιεργεί μια αίσθηση απορίας, περιέργειας και δέους, που μπορεί να ενισχύσει τη σχέση γονέα-παιδιού δημιουργώντας ένα χώρο για αμοιβαία μάθηση και ανάπτυξη. Επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθήσουν την έμφυτη αίσθηση εξερεύνησης και δημιουργικότητας των παιδιών τους, ενώ τα παιδιά μαθαίνουν να εμπιστεύονται και να βασίζονται στους γονείς τους για καθοδήγηση και υποστήριξη. Επιπλέον, το παιχνίδι στη φύση προσφέρει μια ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να αποσυνδεθούν από τον γρήγορο ψηφιακό κόσμο και να επανασυνδεθούν μεταξύ τους σε βαθύ επίπεδο. Οι κοινές εμπειρίες στη φύση ενισχύουν τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ γονέων και παιδιών, χτίζοντας ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης, σεβασμού και αγάπης.

Η δραστηριότητα της οικογένειας σε εξωτερικούς χώρους έχει πολλά οφέλη για τη φυσική κατάσταση των παιδιών αλλά και των ίδιων των γονέων. Οι εξωτερικοί χώροι προσφέρουν μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που ενθαρρύνουν την κίνηση και την υγιεινή ζωή. Επιπλέον, βοηθάνε τα παιδιά να αναπτύξουν μεγαλύτερη αντοχή, αυτοπεποίθηση και να εξασκήσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Οι εξωτερικές δραστηριότητες της οικογένειας είναι η τέλεια ευκαιρία για να ενισχυθεί η σχέση μεταξύ των μελών αλλά και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές. Πάντα, όμως, υπάρχει κι ο κίνδυνος να διαταραχθεί η αναμελιά από κάποια μικροαναποδιά, που θα χαλάσει προσωρινά τη στιγμή. Ο στόχος της μάρκας Hansaplast δεν είναι άλλος από το να προστατέψει μικρούς & μεγάλους με επιθέματα που ενδείκνυνται για την ευαίσθητη επιδερμίδα, με σταθερή επικόλληση, που παράλληλα αφαιρούνται ανώδυνα. Έτσι, μικροί και μεγάλοι επανέρχονται στην δράση και τα δάκρια ξαναγίνονται χαμόγελα.

Τα προϊόντα Sensitive για μικρούς & μεγάλους

Τα επιθέματα Sensitive Kids είναι ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα και είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε κάθε κουτί πρώτων βοηθειών τόσο στο σπίτι όσο και στις αποδράσεις. Τα μεγαλύτερα επιθέματα Sensitive XL/XXL που είναι κατάλληλα για μεγαλύτερες πληγές, είναι ιδανικά για άτομα που ασχολούνται με αθλήματα και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες και θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος στα παιχνίδια στη φύση και στις εκδρομές.

Το όραμα της μάρκας Hansaplast είναι να βοηθάει μικρούς & μεγάλους να απολαμβάνουν την καθημερινότητα με πλήρη ελευθερία κινήσεων με προϊόντα που ανταποκρίνονται στο μέγιστον βαθμό στις καθημερινές ανάγκες όλων. Μέσω της καινοτομίας και της έρευνας, η μάρκα Hansaplast δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ασφάλεια και προστασία σε κάθε είδους πληγές και ενοχλήσεις.

Η μάρκα Hansaplast πιστεύει ότι κάθε ατομική προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας είναι ένα βήμα προς ένα καλύτερο αύριο. Με αυτή τη φιλοσοφία, η Hansaplast επιδιώκει να είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην πορεία προς μια πιο υγιή και ενεργή ζωή.

SENSITIVE XL/XXL         

                                              

Η συμβατότητα του προϊόντος με το δέρμα έχει εγκριθεί δερματολογικά, διασφαλίζοντας ότι δεν θα προκαλέσει ερεθισμούς, ακόμη και με παρατεταμένη χρήση. Τα αποστειρωμένα επιθέματα Sensitive XL/XXL, είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν αποτελεσματικά τις μεγαλύτερες πληγές και τα μετεγχειρητικά τραύματα, ενώ παράλληλα παρέχουν άνεση κατά τη χρήση. Κυκλοφορούν σε 4 μεγέθη για κάλυψη ακόμη και πολύ μεγάλων πληγών: XL, XXL, 3XL & 4XL.

Το μεγαλύτερο επίθεμα Sensitive XL/XXL είναι κατασκευασμένο από αεροδιαπερατό υλικό που κολλάει με ασφάλεια στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρείται ανώδυνα. Η μεγάλη γάζα του επιθέματος προστατεύει την πληγή χωρίς να κολλάει σε αυτή, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και αποτελεσματική προστασία, ενώ χάρη στην ασπίδα προστασίας, εμποδίζει το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων να εισχωρήσουν στην πληγή.

SENSITIVE KIDS

Τα επιθέματα Sensitive Kids είναι κατάλληλα και για τους μικρούς μας φίλους. Προσφέρουν ισχυρή επικόλληση, είναι πολύ φιλικά προς την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, δεν κολλάνε στην πληγή και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, ώστε το παιχνίδι να μην σταματάει λεπτό!

Από τα επιθέματα δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι χαρακτήρες των παιδιών, για να ξεχαστούν λίγο πιο εύκολα οι μικρές κακοτυχίες. Σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη, σφραγίζουν τέλεια γύρω από την πληγή, ώστε με το μαλακό και αεροδιαπερατό υλικό τους να προφυλάσσουν την επαφή με τους μικροοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά κατά την εφίδρωση και το ξέφρενο παιχνίδι. Τώρα οι γρατζουνιές, τα κοψίματα και τα γδαρσίματα, γίνονται παρελθόν σε χρόνο μηδέν με τα πιο ζωηρά επιθέματα!

Τα χρώματα που περιέχουν είναι ασφαλή για το δέρμα των παιδιών.