Μετά τη γέννηση του μικρού σου αγγέλου η επαναφορά στα προηγούμενα κιλά είναι λίγο δύσκολη. Διατροφή και άσκηση θα σου πει και ο διαιτολόγος, τα ίδια θα πει και ο γυμναστής. Και αν όλα αυτά συνδιάζονται μαζί με έναν μαγικό τρόπο και τα αποτελέσματα έρχονται πιο γρήγορα; Τι μπορεί να είναι αυτό το “μαγικό” που θα σε επαναφέρει άμεσα, εύκολα και γρήγορα;

Αν αναρωτιέσαι και εσύ πως γίνεται όλες οι celebrities να εμφανίζονται με άψογο σώμα λίγο καιρό μόνο μετά τον τοκετό τότε δεν έχεις μάθει για τα επαναστατικά προϊόντα της Belly Bandit που έφτασαν στην Ελλάδα, από το MySunshine.gr!

Η Kourtney Kardashian, η Brooke Burke, η Christina Applegate είναι μερικές μόνο από τις διάσημες μαμάδες που ορκίζονται στο όνομά τους αφού κατάφεραν να δουν θεαματικά αποτελέσματα στη σιλουέτα τους μετά τη γέννηση των παιδιών τους!  Αδυνατίζουν – Συσφίγγουν – Ελέγχουν!

ααα

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να επιλέξει μια γυναίκα τα πρωτοποριακά προϊόντα της Belly Bandit, οι οποίοι σχετίζονται με σωματικούς αλλά και  ψυχολογικούς παράγοντες: βοηθούν στη συρρίκνωση της κοιλιάς, της μέσης και των γοφών, στηρίζουν το σώμα κατά το θηλασμό, ανακουφίζουν μετά από καισαρική, βοηθούν το σώμα να χάσει πόντους γρηγορότερα, συντελούν στην ελαχιστοποίηση των ραγάδων, προσθέτουν στήριξη στην πλάτη και τα πόδια, επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης, βελτιώνουν τη σιλουέτα, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση, μειώνουν το φούσκωμα και το πρήξιμο και της υπενθυμίζουν να χρησιμοποιεί τους μυς του κορμού της, βοηθώντας να επανέλθουν στην αρχική τους θέση.

Επιπλέον, διαθέτουν το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Stretch και Compress ύφασμα που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται και να νιώθει υπέροχα. Ανακαλύψτε κι εσείς στο MySunshine.gr τα shape wear που θα αλλάξουν τη ζωή και το σώμα σας μετά τη γέννα!

Τώρα το μυστικό των celebrities είναι στο χέρι σου!