Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και οι μαθητές κάθε ηλικίας θα επιστρέψουν στα θρανία. Αυτή η περίοδος όμως συνοδεύεται συχνά και από πανικό, αφού πολλοί είναι οι γονείς που έχουν βεβαρυμμένο πρόγραμμα και τρέχουν σαν… τρελοί, για να προλάβουν να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα.

Αν είσαι εργαζόμενη μητέρα και τρέχεις να τα προλάβεις όλα, η λύση είναι μία. Βρίσκεις ένα μεγάλο κατάστημα που περιέχει τα πάντα, εξασφαλίζοντας όμως πρώτα ότι οι τιμές είναι λογικές και τα προϊόντα ποιοτικά.

Σχολικά για κάθε ανάγκη

Τα Public σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα σχολικών ειδών που θα βρεις στην αγορά – χαρτικά και γραφική ύλη, επώνυμες σχολικές τσάντες, κασετίνες – αλλά και τη νέα κατηγορία από έπιπλα γραφείου για να διαλέξεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σου χώρο! Τα Public παραμένουν διαχρονικά ο μόνος προορισμός που θα χρειαστεί να επισκεφτείς, για όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία και βοηθήματα!

Όλη η σχολική τσάντα στο χώρο σου

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, θυμήσου ότι τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να στείλεις την αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι ανάλογα με την τάξη και να παραλάβεις ολοκληρωμένο το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας στον χώρο σου ή στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί. Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη: συμπληρώνεις τα προϊόντα ή το ιδιωτικό σου σχολείο στην ειδική φόρμα και τα Public ετοιμάζουν για σένα το πακέτο με όσα θα χρειαστείς!

Εάν βρίσκεσαι στην Αττική, έχεις δυνατότητα να ορίσεις εσύ την ιδανική ημέρα παραλαβής, μέσω της αποκλειστικής υπηρεσίας Flex delivery, που θα βρεις μόνο στα Public. Εναλλακτικά, μπορείς να παραλάβεις αυθημερόν από οποιοδήποτε από τα 56 κατάστημα του δικτύου σε εξυπηρετεί σε Ελλάδα και Κύπρο, χωρίς καμία επιβάρυνση!

Αν επιλέξεις το Public.gr, η παραλαβή για αγορές άνω των 35€ είναι απολύτως δωρεάν, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την πιο ευέλικτη εμπειρία διαδικτυακών αγορών: Με την υπηρεσία Public Now, Pay Later, το Public.gr σου επιτρέπει ν’ αγοράσεις αυτά που θες σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω Klarna.

Διαβάστε επίσης:

Huawei: Δυναμικό «παρών» στην IFA 2022, με νέα καινοτόμα προϊόντα