Το κολύμπι είναι ένα υπέροχο άθλημα που μπορείς να το απολαύσεις παρέαμε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να είσαι ασφαλής όταν βρίσκεσαι στο νερό για αυτό και παρακάτω μπορείς να βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές είτε επιλέξεις να κολυμπήσεις σε κάποια πισίνα είτε σε παραλία!

Να κολυμπάς πάντα σε περιοχές που επιβλέπονται από ναυαγοσώστες

Να κολυμπάς πάντα μαζί με κάποιον και ποτέ μόνος σου

Μην αφήνεις ποτέ ένα μικρό παιδί μόνο του στη θάλασσα και κυρίως μην εμπιστεύεσαι άλλα παιδιά να το επιβλέπουν.

Τα μικρά παιδιά αλλά και οι άπειροι κολυμβητές πρέπει να φορούν σωσίβια.

Να πίνεις νερό τακτικά και να αποφεύγεις αλκόολ

Όλοι αυτοί οι λόγοι ήταν η αιτία που το Noxzema και η ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύουν τη Lifeguard Hellas, στηρίζοντας το έργο της, που συνίσταται μεταξύ άλλων, στην εκπαίδευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στην ασφαλή κολύμβηση. Με στόχο τη μέριμνα για την ασφάλεια των παιδιών και των ενηλίκων στο νερό, η Lifeguard Hellas πραγματοποιεί μια σειρά επισκέψεων σε κατασκηνώσεις και δήμους, όπου εκπαιδεύει παιδιά και ενήλικες στις πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις πνιγμού και δίνει συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση.

Οι καταναλωτές αγοράζοντας δύο προϊόντα Noxzema σε ειδική προνομιακή τιμή, αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουν και οι ίδιοι το έργο της Lifeguard Hellas. Το Noxzema διατηρεί ούτως ή άλλως μια στενή σχέση με δραστηριότητες που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο και την κολύμβηση, ως περήφανος χορηγός της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Η Lifeguard Hellas Save & Rescue Volunteer Team είναι μια εθελοντική ομάδα εκπαιδευμένων ναυαγοσωστών, η οποία προσφέρει ναυαγοσωστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ενημέρωσης και εκπαίδευσης και έχει διακριθεί πανελλαδικά για τη συνδρομή της στη διάσωση ανθρώπων από φυσικές καταστροφές.