Η Fanta, στο πλαίσιο επικοινωνίας του προγράμματος στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει σε συνεργασία με το 4moms.gr ένα πασχαλινό family street party στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά, την Κυριακή 13 Απριλίου. Η εκδήλωση έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από το πρόγραμμα που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, και θα περιλαμβάνει δωρεάν διασκεδαστικές δράσεις για όλη την οικογένεια, όπως μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές από τις καλύτερες food bloggers αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.FANTA-RED-CROSS-LOGO

Την Κυριακή 13 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 15:00, η οδός Παναγίτσας στην Κηφισιά θα μετατραπεί σε ένα μοναδικό street party χαρίζοντας ξέγνοιαστες αλλά και δημιουργικές στιγμές για όλη την οικογένεια. Οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος Gymboree θα βρίσκονται εκεί για να παίξουν με τα παιδιά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια, και να φτιάξουν κολάζ και να ζωγραφίσουν. Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση των ειδικών του AC Work shop,να συμμετάσχουν σε πασχαλινές χειροτεχνίες, στολίζοντας αυγοθήκες και κατασκευάζοντας πασχαλινές κάρτες. Ακόμη, ειδικοί εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο χώρο για να διδάξουν παιδική yoga στους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τα ποδήλατα ισορροπίας Strider. Οι γονείς από την άλλη θα αναβιώσουν τα παιδικά τους χρόνια, παίζοντας με τα παιδιά τους τα παιχνίδια των σχολικών τους  χρόνων, όπως σκοινάκι και κουτσό! Τέλος, αλμυρές και γλυκές  λιχουδιές θα προσφέρονται από τις food bloggers Food for Good, καθώς και δροσερή Fanta σε όλους.

fanta_final_posterΕκτός από τη συμμετοχή στο family street party, ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης μονογονεϊκών οικογενειών, αγοράζοντας πορτοκαλάδα Fanta του 1,5 λίτρου ή τις πολυσυσκευασίες των 6 x 330ml και των 4 x 500ml, καθώς μέρος από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,ενισχύοντας τη δράση του το συγκεκριμένο πρόγραμμα.