Όταν πρόκειται για το παιδί μας, η κάθε μέρα της ανάπτυξής του είναι σημαντική, ενώ είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε λίγο πιο «πράσινα». Ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο και πιο οικονομικό, να βρούμε βιολογικά και οργανικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες από την βρεφική έως και την παιδική ηλικία. Κανείς δεν θέλει να γεμίσει το ευαίσθητο σωματάκι του παιδιού του με βλαβερά χημικά και τοξικά. Η κάθε μαμά κάνει την προσπάθειά της, αναζητώντας το καλύτερο για τη διατροφή των παιδιών της, καθώς και για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει για το μπανάκι και τις κρεμούλες περιποίησής του.

Το μπανάκι του μωρού σας είναι μια διαδικασία ανεκτίμητη… Το ηρεμεί και το διασκεδάζει. Μετά το μπανάκι του, ένα ελαφρύ μασαζάκι με απαλές κυκλικές κινήσεις στο σωματάκι του είναι ιδανικό. Μια γλυκιά και φυσική πρόταση είναι η επιλογή προϊόντων με μέλι και άλλα φυσικά ή και βιολογικά συστατικά.

Honey_bodyMilk_250ml_ (1) (Large)

Πηγαίνοντας όμως στα καταστήματα, το να επιλέξεις το σωστό προϊόν μπορεί να γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες. Αυτό μάλιστα γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο, αφού το δερματάκι των μωρών μας είναι τόσο ευαίσθητο στα διάφορα χημικά που συνήθως περιλαμβάνουν τα διάφορα προϊόντα που πωλούνται.

Το γαλάκτωμα σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού, για βρέφη (+6μηνών) & παιδιά, επανορθώνει, ενυδατώνει και καταπραΰνει αποτελεσματικά το ευαίσθητο βρεφικό, παιδικό ή και εφηβικό δέρμα. Προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη ενώ το βούτυρο καριτέ, με 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Τα έλαια από αμύγδαλο και από κουκούτσια ροδάκινου, σε συνδυασμό με την πανθενόλη, ανακουφίζουν από ερεθισμούς, προλαβαίνουν την ξηροδερμία και προσφέρουν απόλυτη προστασία στο δέρμα.

Το γαλάκτωμα σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα μελιού, διατίθεται για λιανική πώληση σε συσκευασία των 250 ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr