Λίγες μέρες μετά τον γάμο της χρονιάς όπως πολλοί τον αποκάλεσαν και μετά από πολλές φωτογραφίες που έχουν ανέβει τρυπώσαμε στα “παρασκήνια” του γάμου και μάθαμε όλο το μενού. Αν λοιπόν σχεδιάζεις έναν γάμο αντίστοιχο με εκείνο του Αντώνη και της Υβόννης τότε θα πρέπει να ξέρεις πως τον εντυπωσιακό γάμο επιμελήθηκε η wedding planner Άντζυ Γεωργακοπούλου, ενώ το πολυτελές και προσεγμένο food menu επιμελήθηκε η ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον Catering με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Capture

Κατά την είσοδό τους στον χώρο του welcome οι καλεσμένοι συναντούσαν Cheese Tuscany Tables επάνω σε ξύλινα διακοσμημένα τραπέζια σε rustic style, ενώ οι ποικιλίες τυριών συνοδεύονταν από:

Capture

  • Chutney σύκου & cranberry jam σε βαζάκια γυάλινα με ξύλινα κουτάλια
  • Μέλι σε γυάλινα βαζάκια με ξύλινα κουτάλια
  • Αποξηραμένα φρούτα (σύκα, δαμάσκηνα, βερίκοκα κλπ.)
  • Ελιές σε πήλινα μπωλάκια
  • Mini cheese balls lollipops dip σε κόκκινο πιπέρι, φρέσκα πράσινα μυρωδικά & ξηρούς καρπούς
  • Χειροποίητα κριτσίνια σε διάφορες γεύσεις (σπανάκι, παντζάρι, πολύσπορα κλπ.)
  • Melba toast, crostinis, τραγανές μπρουσκέτες, crackers
  • Ξηροί καρποί (καρυδόψιχα, φιστίκι Αιγίνης ψίχα κλπ.)

Στη συνέχεια το μενού αποτελούταν από 4 ατομικά πιάτα, τα οποία απαρτίζονταν από:

  • Wagu μοσχαρίσιο tartare, πράσινο μήλο, ραπανάκι, φθινοπωρινή τρούφα, σινάπι & μαύρο σουσάμι

Capture

  • Risotto με βασιλομανίταρα, κανθαρέλες, τρομπέτες Γρεβενών & αφρό παρμεζάνας

Capture

Για κυρίως πιάτο μπορούσαν να διαλέξουν μεταξύ: 

Creek stone Black Angus μοσχαρίσιο φιλέτο 300 ημερών, σερβιρισμένο με πουρέ μωβ πατάτας Περού, baby φθινοπωρινά λαχανικά & σάλτσα μαστίχας

Capture

ή

Φιλέτο από καλκάνι, με πουρέ σελινόριζας, καραμελωμένες ρίζες λαχανικών & σάλτσα λευκού κρασιού, από Μοσχοφίλερο Μαντινείας, αρωματισμένη με λουίζα

Capture

Ενώ τέλος δεν ξέχασαν το εξίσου γευστικό ατομικό γλυκό με καφέ ή Mignardises

Σφαίρα σοκολάτας με κρεμέ φυστίκι, mousse bitter, σάλτσα tayberry & φρέσκα framboise

Capture

Αφού είχαν απολαύσει τα πιάτα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να απολαμβάνουν ξεχωριστές γεύσεις από το Δειπνοσοφιστήριον Catering από τις πιατέλες που τοποθετήθηκαν στα τραπέζια τους, γεμάτες φρέσκα πικραμύγδαλα, καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης με θαλασσινό αλάτι, Chips από παντζάρι, γλυκοπατάτα & γαρίδα, τραγανό φιστίκι με wasabi, pop corn από quinoa. Ως extra επιδόρπιο υπήρχαν φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και λουκουμάδες της ώρας με μέλι, κανέλα & πραλίνα σοκολάτας.

Φυσικά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, έπειτα από πολλές ώρες διασκέδασης mini hamburgers, mini hot dogs αλλά και pasta έδωσαν στους καλεσμένους την ενέργεια που χρειάζονταν για να συνεχίσουν να γιορτάζουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα των φίλων τους!