Αν μια νύφη ήταν αποφασισμένη να παντρευτεί αλλά την ημέρα του γάμου της, ο γαμπρός έμπαινε στο νοσοκομείο, εσύ ποια λύση θα της πρότεινες;

Όταν ο 25χρονος Jugal Kishore έπαθε επιληπτική κρίση την ημέρα του γάμου του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί δεν περίμενε ασφαλώς ότι η μέλλουσα σύζυγός του, η 23χρονη Indira, θα ήταν τόσο αποτελεσματική στην εξεύρεση λύσης!

Η νεαρή κοπέλα πληροφορήθηκε αγανακτισμένη τα νέα για τον αγαπημένο της αλλά αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και αντί να ακυρώσει την τελετή του γάμου της, ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν κάποιον από τους καλεσμένους της!!!

Ο τυχερός έμελλε να είναι ο κουνιάδος της αδελφής της που είχε βάλει το τζινάκι του και είχε πάει στην τελετή ανυποψίαστος!

Οι γονείς του νοσηλευόμενου γαμπρού φυσικά εξαγριώθηκαν και προσπάθησαν να της αλλάξουν τη γνώμη, όμως εκείνη έμεινε ακλόνητη στην απόφασή της! Ο ίδιος ο γαμπρός σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ‘’αγαπημένη’’ του προσπάθησε να της εξηγήσει ότι δεν θα είχε κούτελο να βγει στην κοινωνία την επόμενη μέρα. Μάταιος κόπος!

Τελικά ο γάμος εξελίχθηκε σε έναν επεισοδιακό καυγά ανάμεσα στους διαφόρους συγγενείς αλλά η Indira ,που δεν αφήνει τίποτα να της αλλάξει τα σχέδια, έκανε τελικά αυτό που είχε σχεδιάσει εξ’ αρχής: παντρεύτηκε!!!custom wedding cake topper-dRQa

Πηγή: The Telegraph