Σας έχει τύχει ποτέ να παρακολουθείτε μια ταινία που τελειώνει με έναν ωραίο γάμο που να σας εντυπωσιάζει σαν στήσιμο και να ονειρεύεστε κάτι παρόμοιο για το δικό σας; Αμέσως μετά σκέφτεστε πως τέτοιοι γάμοι γίνονται μόνο στις ταινίες όπου από πίσω υπάρχει μια μεγάλη παραγωγή και διακοσμητές που επιμελούνται το ντεκόρ. Κι όμως, μπορείτε να αποκτήσετε την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε ακόμα κι αν κάνετε μικρές αλλαγές στη διακόσμηση που είναι εύκολες και το κυριότερο πολύ οικονομικές. Ιδού μερικές ιδέες:

Γυάλινα βάζα

Τα γυάλινα βάζα που υπάρχουν σε καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και σε σούπερ μάρκετ ως συσκευασίες τροφίμων μπορούν να μετατραπούν σε ατμοσφαιρικά κεριά που μπορείτε να τοποθετήσετε στα τραπέζια των καλεσμένων σας στο γαμήλιο πάρτι σας.

Μπορείτε είτε να γεμίσετε τα βάζα με νερό και να βάλετε κεριά να επιπλέουν, είτε να τοποθετήσετε ένα ρεσό στον πυθμένα του βάζου και γύρω γύρω να έχετε τυλίξει χαρτί στο οποίο θα έχετε κόψει το σχήμα μιας καρδιάς έτσι ώστε να φεγγίζει από αυτό το κενό το κερί.

Διακόσμηση με τενεκέδες

Τα τενεκεδένια κουτιά μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάζα και να τα γεμίσετε με χαμομήλια κι έτσι να έχετε την πιο απλή αλλά ταυτόχρονα πανέμορφη γαμήλια διακόσμηση.chamomille-jar

Με καλοκαιρινή έμπνευση

Στη χώρα μας οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι παράδοση. Το φυσικό τοπίο των νησιών κυρίως αλλά και οι καλές καιρικές συνθήκες ευνοούν τα γαμήλια beachparty. Εκμεταλλευθείτε τα κοχύλια και τους αστερίες που μπορεί να ανακαλύψει ο καλός σας όταν κάνει ψαροντούφεκο κι αξιοποιήστε τα στη γαμήλια διακόσμηση.

Μαζέψτε ευχές

Μπορείτε να ζητήσετε από φίλους και συγγενείς να σας γράψουν μια κάρτες με ευχές για το γάμο σας και μπορείτε να τις συγκεντρώσετε σε μια βαλίτσα που θα τοποθετήσετε σε κάποια γωνιά στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και φεύγοντας θα πάρετε άλλη μία βαλίτσα γεμάτη θετική ενέργεια για το μήνα του μέλιτος!buggage-cards