Ο 27χρονος Brian Scott βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της 24χρονης Whitney Key. Το ζευγάρι γνωρίστηκε από κοινούς τους φίλους το 2011 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Τον Ιανουάριο του 2014 παντρεύτηκαν αλλά το συγκινητικό  video του γάμου τους δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες!

Κατά τη διάρκεια της τελετής και όταν έφτασε η ώρα να δώσει ο γαμπρός τους γαμήλιους όρκους του στη νύφη, ο Brian έκανε την έκπληξη!

Ο γαμπρός γονάτισε μπροστά στην 3χρονη κόρη της Whitney, από τον πρώτο της γάμο, και κοιτώντας την στα μάτια, απηύθυνε σε εκείνη τους όρκους του λέγοντας ότι θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει πάντα!3

‘’Σου υπόσχομαι να σου κρατάω πάντα το χέρι… να φέρνω μόνο την ευτυχία στη ζωή σου… να σου διαβάζω ιστορίες το βράδυ πριν κοιμηθείς! Υπόσχομαι να σου δείξω πώς θα πρέπει να φέρεται ένας άντρας σε μια γυναίκα και πάνω από όλα υπόσχομαι να σε προστατεύω, να σε φροντίζω και να σε αγαπάω πάντα!’’ της είπε!

Προφανώς στην αίθουσα δεν έμεινε κανένας ασυγκίνητος, όπως άλλωστε και όσοι δουν το video που έχει αναρτηθεί στο YouTube, που μέσα σε λίγες ημέρες έχει σημειώσει εκατομμύρια προβολές!!!2

πηγή: BuzzFeed