Η Εβδομάδα Μόδας για νυφικές δημιουργίες ολοκληρώθηκε πρόσφατα σε Νέα Υόρκη και Παρίσι και οι δημιουργοί υψηλής ραπτικής είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα νυφικά για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014.

Vera Wang, Marchesa, Reem Acra,  Monique Lhuillier, Oscar de la Renta, Carolina Herrera γέμισαν με πέπλα, δαντέλες, τούλια τις πασαρέλες κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις κυρίαρχες τάσεις είτε βρίσκεστε σε αναζήτηση νυφικού είτε βοηθάτε κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή φίλη να διαλέξει το δικό της :

Το κοντό νυφικό είναι και πάλι μόδα

O οίκος Reem Acra παρουσίασε μια τολμηρή και πολυτελή εκδοχή του κοντού νυφικού με φούστα που θυμίζει τουτού, δαντελένιο κέντημα και διάφανη πλάτη ενώ παράλληλα κράτησε το μήκος κοντό και στο στενό δαντελένιο νυφικό που παρουσίασε στην ίδια κολεξιόν.

Reem Acra

Reem Acra

Reem Acra

Reem Acra

H  Monique Lhuillier πάλι αν και επέλεξε το μήκος πάνω από το γόνατο, παρουσίασε νυφικά που θύμιζαν περισσότερο κοκτέιλ φορέματα.

Monique Lhuillier

Monique Lhuillier

Μη δει και πολλά πολλά ο γαμπρός…

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους οίκους που είχαν τολμηρή διάθεση, η Carolina Herrera άντλησε έμπνευση από τη δεκαετία του ’50 και κάλυψε το μπούστο και μανίκια με δαντέλα ενώ το ίδιο στυλ ακολούθησε και ο οίκος Marchesa. Συντηρητικό σχέδιο μεν, κομψότατο δε…

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Marchesa

Marchesa

Peplum αντί για πέπλο

Το peplum παραμένει ως τάση (στα νυφικά τουλάχιστον) κι έτσι o Oscar de la Renta παρουσίασε ένα δραματικό peplum dress σε γραμμή Α ενώ peplum δαντελένιο νυφικό παρουσίασε και η Vera Wang.Oscar de la Renta

Vera Wang

Vera Wang

Άσπρο-Μαύρο όνειρα κάνω…

Ποια άλλη σχεδιάστρια θα τολμούσε να εντάξει το μαύρο χρώμα σε ένα νυφικό εκτός της Vera Wang; H απόλυτη, πιστεύω, σχεδιάστρια νυφικών δεν παρουσίασε ένα ή δύο αλλά 17 νυφικά που έπαιξαν με το συνδυασμό άσπρο – μαύρο και highlight τα δερμάτινα μακριά γάντια!

Something old, something new, something …pink?

Μια τάση που προσωπικά θα έλεγα να μην υιοθετήσει κάποια νύφη αλλά επειδή ο σκοπός είναι να παρουσιάσω τις κυρίαρχες τάσεις αντικειμενικά, δεν μπορώ να παραβλέψω τη ροζ δημιουργία του Oscar de la Renta.

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Jessica Biel όταν παντρεύτηκε τον Justin Timberlake!

H Jessica Biel με το ροζ Giambattista Valli νυφικό της

H Jessica Biel με το ροζ Giambattista Valli νυφικό της