Η Άνοιξη πλησιάζει και οι νύφες αρχίζουν να ετοιμάζονται. Εμείς έχουμε να προτείνουμε 15 νυφικά που είδαμε εφέτος στις διεθνείς πασαρέλες και μας εντυπωσίασαν. Στην πραγματικότητα θα θέλαμε να τα δοκιμάσουμε, παρόλο που δεν παντρευόμαστε!

Ο οίκος Monique Lhuillier δεν θα μπορούσε ποτέ να μας απογοητεύσει με τις προτάσεις του! Τουναντίον, ακόμα μία χρονιά μας εντυπωσίασε με τις κομψές, απέριττες γραμμές και τα πρωτότυπα σχέδια του! Το “Lucienne” ήταν εκείνο που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Νυφικά με δαντέλες και χειροποίητα κεντήματα πάνω σε οργάντζα, στις προτείνει ο οίκος THEIA για την άνοιξη του 2014. Σε ροζ, λευκό ή ιβουάρ τα νυφικά του οίκου αποθεώνουν τη γυναικεία σιλουέτα μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Οι προτάσεις του οίκου Aire Barcelona χαρακτηρίζονται από έντονο ρομαντισμό, θηλυκή κομψότητα και παραμυθένια μαγεία! Με μοναδικό στυλ και ασύγκριτη ποιότητα, τα νυφικά φορέματα του οίκου διακρίνονται για τα εντυπωσιακά τους κεντήματα και τις μακριές ουρές, πάντα σε λευκή απόχρωση, που αποσκοπούν στο να σε μετατρέψουν σε μια σύγχρονη πριγκίπισσα!

Ο οίκος Vera Wang (που λατρεύουμε!) έκανε και πάλι προτάσεις που μας άφησαν άφωνους! Συνδυάζοντας το λευκό με το μαύρο σε νευρικές και κάθετες γραμμές, οι νυφικές προτάσεις του οίκου έχουν για την άνοιξη του 2014 αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και ελάχιστα διακοσμητικά στοιχεία διατηρώντας εκείνον τον ιδιαίτερο  χαρακτήρα που πάντα έχουν οι προτάσεις της Vera Wang.

Αν είσαι ακόμα μπερδεμένη για το τι νυφικό να προτιμήσεις, θα πρέπει να ρίξεις οπωσδήποτε και μία ματιά στις προτάσεις του οίκου Charlotte Balbier. Τα νυφικά του οίκου κόβουν την ανάσα! Γραμμές νεανικές, πολύ μοντέρνες και, ταυτόχρονα, απροσδόκητα rock!