Ποιος είπε πως για να γιορτάσεις τον γάμο σου πρέπει να χαλάσεις ένα κάρο λεφτά;

Αφού παντρευτήκατε (βίο ανθόσπαρτο) αναζητάτε που θα ταξιδέψετε για τον μήνα του μέλιτος. Τα οικονομικά σας δεν είναι και τα καλύτερα οπότε κοιτάζετε κάπου εδώ γύρω. Όχι, δεν χρειάζεται. Διάβασε παρακάτω και επέλεξε που θα περάσεις τον μήνα του μέλιτος…

Κροατία

Στην… γειτονιά μας, στα Βαλκάνια, η Κροατία έχει μαγευτικές τοποθεσίες που δεν μπορείς να φανταστείς. Το Ντουμπρόβνικ άλλωστε είναι μια από τις ωραιότερες, αν όχι η ωραιότερη, πόλη της Ευρώπης, το μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα του Game Of Thrones. Mπορείς να βρεις ξενοδοχείο από 70 ευρώ και μάλιστα 4 αστέρων.

Kαμπότζη

Τα έξοδα να πας είναι αρκετά, δεν θα σου πούμε ψέματα, ωστόσο τα χρήματα που απαιτούνται για να περάσετε είναι ελάχιστα. Με ξενοδοχεία που κοστίζουν 20 ευρώ και φουλ πρωινό, θα μπορέσετε να επισκεφτείτε την αρχαία πόλη του Angkor, ένα από τα ομορφότερα μνημεία του πλανήτη.

Δομινικανή Δημοκρατία

Ισχύει για το ταξίδι ότι με την Καμπότζη, αλλά η φτηνή ζωή και οι μαγευτικές παραλίες θα σας αποζημιώσουν! Με 100 ευρώ την βραδιά… πεντάστερο!

Μαρόκο

Σχετικά κοντά και μαγευτικά. Θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την μαγεία της ερήμου, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή η ζωή. Με θέα στην Μεσόγειο, συνδυάζει τον ευρωπαϊκό αέρα με την αραβική φιλοσοφία.

Πορτογαλία

Ότι πιο κοντινό υπάρχει στην Ελλάδα. Αν δεν θέλετε να βγείτε εκτός Ευρώπης, αλλά σας αρέσει και η πατρίδα μας, η Πορτογαλία είναι ο ιδανικός προορισμός. Η κατάσταση είναι πάνω-κάτω παρόμοια με αυτή που βιώνουμε, οπότε ξέρετε περίπου τι θα χαλάσετε και τι θα χρειαστείτε. Είναι πραγματικά μαγευτική…