Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα από τα αγαπημένα μου project: Τη δαντέλα και πώς να την προβάλλετε στη γαμήλια διακόσμηση.

Η δαντέλα είναι ένα πανέμορφο κομμάτι που κυκλοφορεί σε διάφορα σχέδια και ποιότητες. Ένα κομμάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαιτέρως και ποικιλοτρόπως στη διακόσμηση. Πόσο μάλλον στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Τόσες πολλές ιδέες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το θέμα αυτό. Εγώ εδώ σας παρουσιάζω μόνο αυτές που έχω επιλέξει ως τις πιο πρωτότυπες και τις πλέον σικάτες για τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισής σας. Δείτε, εμπνευστείτε και ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα κομμάτι δαντέλας.

Προσωπικά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στις κατασκευές που όχι μόνο είναι απλές για να υλοποιηθούν, αλλά και προσφέρουν άμεσα ένα απίθανο σκηνοθετικό αποτέλεσμα που αποκλείεται να μην εντυπωσιάσει και τους πιο δύσκολους παρατηρητές.

Ξεκινάτε καταρχάς με μια επιδρομή στα συρτάρια των μαμάδων και των γιαγιάδων σας. Ξεθάψτε και δανειστείτε τα σεμεδάκια, τα κοφτά, τα δαντελένια τραπεζομάντιλα που στολίζουν τα γιορτινά τραπέζια τους. Προσοχή! Χειριστείτε τα με αγάπη, γιατί όπως λένε και στην Αμερική «… κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε».

Ιδέα 1 – στολισμός με τελαράκια κεντήματος. Απλά τελαράκια που χρησιμοποιούνται για το κέντημα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάδρα για να παρουσιάσετε μια ποικιλία από όμορφες δαντέλες που θα βρείτε στο εμπόριο. Κρεμάστε τα από τα δεντράκια στην εκκλησία ή στη δεξίωση, στερεώστε τα σε βάσεις ως centerpiece για τα τραπέζια της δεξίωσης, δώστε τις βέρες, στολίστε, στολίστε, στολίστε.

Ιδέα 2 – αν δεν σας αρέσουν οι κύκλοι, τότε τετραγωνίστε τους! Απλά τελάρα κάδρων και δαντέλες, δαντέλες, δαντέλες.84724036710206315_ZHq8VLA0_c a9d92a96d64535ce61f9ed5ac63da50b afe59f2bfa07d32056e181b32b53b0f8

Ιδέα 3 – αν δεν σας αρέσουν ούτε οι κύκλοι, ούτε και τα τετράγωνα και τα σταθερά σχήματα, απλά εκφραστείτε ελεύθερα. Ενώστε, συνθέστε, δημιουργήστε.

Ιδέα 4 – και φυσικά μην ξεχάσετε τα παλιά καλά δαντελένια τραπεζομάντιλα. Ταιριάζουν κυριολεκτικά παντού και χαρίζουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Ευρυδίκη Χριστοπούλου

Event Pro | Event Creative Styling & Designer

WonderLand Event

www.wevent.gr

www.fb.com/WonderLandEvent

[email protected]

τηλ. 6947820460| 2104971854 | 2130310475