Η πρόταση γάμου έγινε, η ημερομηνία ορίστηκε, η εκκλησία ή το δημαρχείο κλείστηκε, τώρα ήρθε η ώρα να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας. Πριν αποστείλετε τα προσκλητήρια μπορείτε να στείλετε μέσω e-mail τα γνωστά «Save the Date» έτσι ώστε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του αριθμού των καλεσμένων σας αλλά και για να εξασφαλίσετε την παρουσία όσων πραγματικά θέλετε να είναι στο γάμο σας (μεταξύ μας, αν χαθεί με το ταχυδρομείο το προσκλητήριο της θείας Κούλας στην Τρίπολη, δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου), πληροφορώντας τους ποια ημερομηνία πρέπει να έχουν κενή στο ημερολόγιο τους.

Αν έχετε διάθεση, φαντασία και σε μερικές περιπτώσεις φίλο γραφίστα, μπορείτε να εμπνευστείτε από τα παρακάτω «Save the Date» έτσι ώστε να πείτε με τον πιο πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο στον κόσμο πως ναι, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας την εργένικη ζωή:

Μπορείτε να αναπαραστήσετε ένα κινηματογραφικό ζευγάρι που είχε καλή χημεία εντός κι εκτός οθόνης. Ο Mr.& Mrs. Smith είναι μια καλή ιδέα, ενώ στην πραγματική ζωή, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά. Ίσως να είναι καλός οιωνός, αν θέλετε μεγάλη οικογένεια.

MR. + MRS. SMITH Source:  pinkladynyc on projectwedding.com onPinterest

MR. + MRS. SMITH Source: pinkladynyc on projectwedding.com on Pinterest

Κάντε χιούμορ με την ιδέα του γάμου. Όπως στη συγκεκριμένη φωτογραφία όπου το ομοίωμα της νύφης σέρνει εκείνο του γαμπρού. Αν κάτι παρόμοιο συνέβη στην πραγματικότητα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε!

Source:  krismotyka via zazzle.comon Pinterest

Source: krismotyka via zazzle.com on Pinterest

Ήταν κελεπούρι και δεν μπορούσατε να τον/την αφήσετε να φύγει. Παίξτε με αυτό το concept όπως το ζευγάρι της φωτογραφίας όπου ο άντρας δεν αφήνει τη σύντροφο του να πετάξει κρατώντας τα μπαλόνια της.

Source:  alexisruth via projectwedding.com on Pinterest

Source: alexisruth via projectwedding.com on Pinterest

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, καθόσουν στο διπλανό θρανίο…». Ιδανική πρόσκληση για ζευγάρια που είναι μαζί ή γνωρίζονται από το σχολείο ή το πανεπιστήμιο. Οι παιδικές/σχολικές φωτογραφίες σας γίνονται το θέμα του «Save the Date».

Source:  chelseabose via google.com on Pinterest

Source: chelseabose via google.com on Pinterest

Παίξτε με τον τίτλο «Save the Date» και κάντε ακριβώς αυτό, «σώστε» την ημερομηνία 😛

Source:  kimbo4494 via Pinterest Mobile App on Pinterest

Source: kimbo4494 via Pinterest Mobile App on Pinterest

Εντάξει, τι έχουν τα διάσημα ζευγάρια που δεν έχετε εσείς; Ο δικός σας γάμος δεν αξίζει να γίνει η είδηση που περίμεναν με αγωνία οι παπαράτσι;

Source:  slloeb via bridalmusings.com on Pinterest

Source: slloeb via bridalmusings.com on Pinterest

Κατά πάσα πιθανότητα ο μέλλων σύζυγος έχει έναν αγαπημένο σούπερ ήρωα. Κι εσείς όμως δεν πάτε πίσω…είχατε πάντα μια κρυφή επιθυμία να ντυθείτε Catwoman ή Wonder-woman. Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα (εμένα βέβαια, ο αγαπημένος μου ήρωας ήταν ο Λούκυ Λουκ και φοβάμαι πως έχω προβλήματα δέσμευσης αφού πάντα έφευγε μόνος στο ηλιοβασίλεμα ή θα καταλήξω να παντρευτώ καουμπόη).

Source:  chelsea383 via onewed.com on Pinterest

Source: chelsea383 via onewed.com on Pinterest

Με τόσες ιδέες, το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι να ενώσετε τις λίστες των e-mails σας…προμηθευτείτε ένα τεράστιο καπουτσίνο και ξεκινήστε!travel-save-the-date