Σύμφωνα με το γνωστό έθιμο, η γυναίκα που πιάνει το μπουκέτο της νύφης είναι η αμέσως επόμενη από τις καλεσμένες που θα παντρευτεί! Η Jamie Jackson, όμως, παρά την επιμονή της (να παντρευτεί!) έχει κατορθώσει να καταρρίψει το μύθο όχι μία, ούτε δύο αλλά 46 φορές!

Η βιτρίνα με τα 46

Η βιτρίνα με τα 46 “πιασμένα” νυφικά μπουκέτα

Σύμφωνα με την ίδια ο κοινωνικός της κύκλος είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα, όπου γάμος και χαρά να είναι πρώτη. Συνολικά, εκτιμάει ότι τα τελευταία χρόνια έχει πάει σε 80-100 γάμους!

Το πρώτο μπουκέτο το έπιασε το 1996. Έκτοτε έγινε ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού ανύπαντρων κορασίδων που ελπίζουν κάποια μέρα να πιάσουν το  νυφικό μπουκέτο, μήνυμα από το σύμπαν ότι θα έρθει σύντομα και η σειρά τους!

Όμως ο ανταγωνιστικός  χαρακτήρας της Jamie, όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν αφήνει καμία να της πάρει το μπουκέτο από τα χέρια! Τελικά, αφού κατάλαβε ότι το ‘’κολπάκι’’ δε πιάνει και το σύμπαν δεν πείθεται με κάτι τέτοια κόλπα να της στείλει τον πολυπόθητο πρίγκιπα, το ’’γύρισε’’  σε χόμπι!

‘’Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις εντοπίσει το σωστό σημείο για να σταθείς και φυσικά, να έχεις στρατηγική!»  είπε η ίδια γελώντας! ‘’Συνήθως κάθομαι μπροστά γιατί η νύφη δεν θέλει να την πετάξει πολύ πίσω. Πολλές φορές έχει χρειαστεί να πηδήξω πάνω από τις άλλες, για να την πιάσω!’’

Όταν όλοι οι συγγενείς της άρχισαν να αστειεύονται με το γεγονός, η ίδια αποφάσισε να τους αποδείξει ότι το ’χει πάρει σοβαρά και τους ανακοίνωσε πως σκοπεύει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε μέχρι προσφάτως κάποια Στεφανί από την Πενσιλβανία, που μέχρι το 2004 είχε πιάσει μόνο 11 μπουκέτα!

‘’Είμαι περήφανη που από τα 46 μπουκέτα που έπιασα, μόνο δύο γάμοι έχουν διαλυθεί μέχρι σήμερα!»

Σκοπός της, όπως υποστηρίζει, είναι να ξεπεράσει τα 50 μπουκέτα σύντομα!!!