Ήταν ίσως η πιο απροσδόκητη Bridal Fashion Week. Για το Φθινόπωρο του 2015 τα νυφικά φορέματα προσαρμόζονται σε επίκαιρες τάσεις των ready-to-wear συλλογών και παίζουν στα άκρα καθώς τα τολμηρά κοψίματα έρχονται σε αντίθεση με τις πιο συντηρητικές γραμμές που είδαμε στα νυφικά με μακριά μανίκια.

Ιδού σε ποιες τάσεις θα πρέπει να δώσουν βάση οι μέλλουσες νύφες:

Νυφικό σύνολο με crop top (ναι, καλά διαβάσατε με crop top)

Νυφικά σύνολα που φανερώνουν αρκετά τους άνω κοιλιακούς ή πιο συντηρητικά. Σε κάθε περίπτωση το crop top κυριάρχησε στις κολεξιόν μεγάλων οίκων νυφικής μόδας.

Βαθύ κόψιμο στη φούστα

Μια τάση που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στο κόκκινο χαλί γι’αυτό και συχνά αναφέρεται ως “hollywood slit”. Αν έχετε ωραία πόδια, σας αρέσουν οι απλές γραμμές στα φορέματα και δεν σας νοιάζει να φορέσετε κάτι τολμηρό ως νύφη, τότε τολμήστε το.

Βολάν, πτυχώσεις και layers

Δραματικά βολάν Vs. Μίνιμαλ πτυχώσεις. H απογείωση του layering σε ογκώδεις φόρμες, αρχαιοελληνικές γραμμές ή γεωμετρικά σχήματα.

Η δυσδιάκριτη διαφάνεια

Η διαφάνεια κυριαρχεί στα νυφικά φορέματα για το Φθινόπωρο του 2015 μόνο που χρειάζεται προσπάθεια για να αντιληφθείς την παρουσία της στο φόρεμα.

Έμφαση στην πλάτη

Είναι πολλοί οι σχεδιαστές που προτιμούν να δημιουργούν έντονο κόψιμο στην πλάτη προκειμένου να αναδεικνύουν το σημείο του σώματος που βλέπουν περισσότερο οι καλεσμένοι κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Μακριά μανίκια

Μανίκια που αποτελούν τη φυσική συνέχεια του φορέματος ή που προσθέτουν μια διάφανη λεπτομέρεια ή που βοηθούν να δοθεί έμφαση στους ώμους. Σε οποιαδήποτε μορφή τους τα μακριά μανίκια αποτελούν δυνατή στιλιστική λεπτομέρεια για τα νυφικά της επόμενης σεζόν.

H ώρα η καλή και η στιλάτη!