Μόλις γίνεται η πρόταση γάμου η πρώτη σκέψη για τις 9 στις 10 μελλόνυμφες είναι το νυφικό φόρεμα κι όπως είναι φυσικό είναι ένα θέμα που προκαλεί άγχος. Στην αναζήτηση του νυφικού των ονείρων τους, που θέλουν να μην είναι συνηθισμένο και πολυφορεμένο, μπορούν να απευθυνθούν σε διάσημους online οίκους όπως το Luisaviaroma.com ή το TBDresses.com, όπου μπορούν να βρουν υπέροχα νυφιακά και αξεσουάρ (με την υπογραφή της Maria Lucia Hohan, του οίκου Maison Martin Margiela ή του οίκου Lanvin), καθώς και πιο… προσωπικά είδη όπως εσώρουχα, καλτσοδέτες, αλλά και παπούτσια κατάλληλα για την περίσταση ενώ παράλληλα τους ίδιους ιστότοπους μπορεί να επισκεφθεί η κουμπάρα, μαμά, πεθερά, αδερφή, ξαδέρφη προκειμένου να βρουν το δικό τους φόρεμα για την τελετή. Ορισμένα από τα καταστήματα δημοσιεύουν επίσης χρήσιμες οδηγίες, όπως «Πώς να επιλέξετε νυφικό» και «Βρείτε τον ιδανικό τύπο νυφικού για εσάς».

Σικ νυφικό σε γραμμή Αμπίρ (71,49 δολάρια-tbdress.com)

Σικ νυφικό σε γραμμή Αμπίρ (71,49 δολάρια-tbdress.com)

Φόρεμα με ένα ώμο για την κουμπάρα (62,49 δολλάρια tbdress.com)

Φόρεμα με ένα ώμο για την κουμπάρα (62,49 δολάρια tbdress.com)

Αν ο γαμπρός αναζητά ένα κοστούμι πέρα από το κλασικό, το ίντερνετ θα τον βοηθήσει να κάνει μία πιο εκκεντρική επιλογή, με πολύχρωμα παπιγιόν και μοντέρνες γραβάτες. Μία πλούσια ποικιλία γραβατών από διάσημους οίκους, μπορούν για παράδειγμα να βρουν οι μέλλοντες γαμπροί στο 24eshop.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε αξεσουάρ για τον γάμο σας μέσω ίντερνετ, οι ειδικοί του PayPal σας συμβουλεύουν:

• Πάντα να αγοράζετε από online καταστήματα που δημοσιεύουν λεπτομερείς φωτογραφίες,

• Να ελέγχετε πάντα τον οδηγό μεγεθών. Μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, αλλά κάθε σελίδα θα πρέπει να έχει ειδικές οδηγίες για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς.

• Ελέγξτε τους όρους αποστολής και επιβεβαιώστε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιεί αποστολές στη χώρα σας και ασφαλώς ότι το κόστος αποστολής και η ώρα παράδοσης σας εξυπηρετεί.

• Να είστε σίγουροι ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα που επισκέπτεστε και επιλέγετε είναι ασφαλή και αξιόπιστα (εγγύηση αποτελεί ένα ορατό λογότυπο της PayPal).