Ο γάμος είναι δύσκολη υπόθεση! Εκτός από έρωτα προϋποθέτει επίσης και πολλή υπομονή! Οι συμβουλές είναι αναρίθμητες για να κρατήσεις το γάμο σου αλλά κάποιους  ‘’χρυσούς κανόνες ‘’αξίζει να τους σπάσεις!

  1. Μην πέφτετε στο κρεβάτι τσακωμένοι: είναι να αναρωτιέσαι ποιός το σκέφτηκε αυτό, δεδομένου ότι το να προσπαθήσεις να λύσεις ένα πρόβλημα όσο είσαι ακόμα θυμωμένη είναι η χειρότερη κίνηση! Κοιμήσου, ξεκουράσου και θα δεις ότι την επόμενη μέρα το μυαλό σου θα είναι πιο ξεκάθαρο και ικανό να αντιμετωπίσει ό,τι κι αν έχει προκύψει!
  2. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής! Μεγάλος μύθος! Αν θέλεις να γλυτώσεις από καυγάδες, μούτρα και πάει λέγοντας, θυμήσου πως η αλήθεια συχνά είναι επώδυνη για αυτό κάποιες φορές καλό είναι να μη λέγεται!!!
  3. Να αποφεύγεις τους καυγάδες ώστε να μην οδηγηθείς στο διαζύγιο. Με το να μην συζητάς με το σύντροφό σου τι σε έχει πειράξει, από φόβο μήπως τσακωθείτε και τελικά χωρίσετε, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να είσαι δυστυχισμένη. Ο σύντροφός σου θα πρέπει να γνωρίζει πως νιώθεις όταν κάτι σε ενοχλεί και αν η συζήτησή σας καταλήξει σε καυγά, προσπάθησε να διεκδικήσεις το δίκιο σου, χωρίς  να γίνεις προσβλητική απέναντί του
  4. Πρέπει ό,τι κάνετε να το κάνετε μαζί: αυτό είναι κάτι που, σε γενικές γραμμές όλα τα ζευγάρια το θέλουν. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή ο ένας θέλει να πάει για ποτό και ο άλλος σινεμά δεν είναι απαραίτητα κακό να βγουν χωριστά! Τουναντίον, είναι αναγκαίο να διατηρεί ο καθένας την ιδιωτική του ζωή μέσα σε μια σχέση, αρκεί αυτό να μη φτάνει στα άκρα!
  5. Όταν αποκτήσετε παιδιά, αυτά γίνονται προτεραιότητα. Το να εγκαταλείψεις τη σχέση σου εν ονόματι της μητρότητας, προφανώς θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από το επιθυμητά! Σκέψου ότι το να είναι η σχέση σας προτεραιότητα ακόμα και μετά την άφιξη του παιδιού, δεν έχει να κάνει μόνο με εσάς τους δύο αλλά και με το ίδιο το παιδί!

Και αν έχεις τη μητέρα ή την πεθερά σου να σας πιέζει να γίνεται ένα παραδοσιακό ζευγάρι (που οι σύζυγοι δεν ξεμυτούσαν ποτέ χώρια!!!) σκέψου ότι οι εποχές αλλάζουν και μαζί αλλάζουμε κι εμείς!