Στο εξωτερικό είναι το καινούργιο trend και ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα!Suprise-Wedding-Oxygen-Photography

Εμείς πάντως το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για 5 λόγους:

  1. Με τις οικονομικές συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, κάποιοι από τους καλεσμένους σας, αν ήξεραν πού ερχόντουσαν, δεν θα ερχόντουσαν με απώτερο στόχο να αποφύγουν τα έξοδα!
  2. Εσύ θα έχεις πολύ λιγότερο άγχος, θα γλυτώσεις μία σειρά ερωτήσεων από τον κάθε ένα που θα τηλεφωνείς να ζητήσει διεύθυνση για την πρόσκληση, επίσης θα γλυτώσεις τον χαμό στο σπίτι σου και τον όλο πανικό της διοργάνωσης. Έτσι, μπορείς να έχεις έναν γάμο απλό και απέριττο! Και φυσικά… πολύ πιο οικονομικό!
  3. Και μιας που αναφέραμε τα λεφτά, σκέψου πόσα χρήματα θα γλυτώσεις από τις προσκλήσεις γάμου που δεν θα στείλεις!  Η διακόσμηση δικαιολογείται να είναι πιο απλή, το νυφικό και το φόρεμά σου επίσης!
  4. Ο γάμος θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικός! Μπορεί να χάσεις το bachelorette σου, μπορεί οι καλεσμένοι να μην φοράνε κουστούμια και βραδινά φορέματα αλλά όλοι θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους όταν καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται!
  5. Άσε που θα τους μείνει αξέχαστο! Γιατί κανένας από τους καλεσμένους σου δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι… ήρθε για γενέθλια και του προέκυψε γάμος!96f88057fac5963e55b5c1def2c0da19

Το μόνο για το οποίο θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη είναι η  γκρίνια που μπορεί να ακούσεις εκ των υστέρων από γονείς, πεθερικά και συγγενείς για την έκπληξη που τους ετοίμασες: προφανώς ο πεθερός σου δεν θα μπορέσει να καλέσει στο γάμο του γιου του το λοχαγό του από το στρατό που έχει να τον δει 40 χρόνια αλλά αυτό δεν έχει σχέση! Το σημαντικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, εσύ, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου, θα έχεις δίπλα σου όλους όσους πραγματικά θέλεις .

Σημείωση: Σε αυτούς που δεν θα ξέρουν τον αληθινό λόγο για τον οποίων έχουν καλεστεί,  ΔΕΝ  περιλαμβάνεται …ο Γαμπρός!!!