Οι λεπτομέρειες από γούνα και φτερά στο νυφικό φόρεμα, όπως η κάπα, είναι όχι μόνο ζεστές για τις νύφες του χειμώνα αλλά και πάντα μέσα στη μόδα, ενώ εφέτος τιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Αν λοιπόν είσαστε στη διαδικασία της διοργάνωσης του γάμου σας, δείτε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για το 2014 που ‘’βάδισαν’’ στις διεθνείς πασαρέλες!

Η Carolina Herrera, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, παρουσίασε μία μάλλον συντηρητική πρόταση, δίνοντας της όμως μια μοντέρνα πινελιά κομψότητας με ένα γούνινο μπολερό και λίγο χρώμα με ένα κατακόκκινο μπουκέτο.

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Ο οίκος Chanel σε μία λίγο πιο… ‘’προχωρημένη’’ πρόταση προσέθεσε φτερά σε όλο το μήκος του νυφικού, συνδυάζοντας τα με αντίστοιχο στολισμό στο χτένισμα της νύφης. Παρόλο το εκκεντρικό του θέματος, η νυφική του πρόταση είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Chanel

Chanel

Ο οίκος Lazaro θέλησε εφέτος να ντύσει τις νύφες του πριγκίπισσες! Μέσα στις υπόλοιπες προτάσεις του, δεν παρέλειψε να προσθέσει και γούνα πάνω στο νυφικό φόρεμα, που έκανε τη νύφη να δείχνει σα έχει βγει από το παραμύθι της Σταχτοπούτας!

Lazaro

Lazaro

Ο πολυαγαπημένος οίκος Monique Lhuillier με μία πρόταση που θυμίζει λίγο εκείνη της Carolina Herrera, παρουσίασε μία απλή και απέριττη νύφη με φόρεμα σε στυλ γοργόνας και ένα γούνινο μπολερό που της έδινε επιπλέον στυλ.

Monique Lhuillier

Monique Lhuillier

Ο οίκος Αlan Ηannah πρωτοτύπησε προσθέτοντας λεπτομέρειες από γούνα, από καπέλο έως γιακά:

Αlan Ηannah

Αlan Ηannah

Αlan Ηannah

Αlan Ηannah

Ο οίκος Rivini έκανε τη διαφορά ντύνοντας τη νύφη του 2014 με ένα κομψό σύνολο με παντελόνι και προσθέτοντας μία εξαιρετική γούνινη εσάρπα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Rivini

Rivini

Τέλος, ο οίκος Reem Acra σε μία περισσότερο εκκεντρική παρουσίαση, έδωσε έμφαση στο κάτω μέρος, αφήνοντας σχεδόν ακάλυπτο το πάνω μέρος της νύφης, μη παραλείποντας ωστόσο να προσθέσει λίγα …φτερά!

Reem Acra

Reem Acra

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν πολλοί γνωστοί οίκοι έχουν περιλάβει τα φτερά και τις γούνες στις νυφικές προτάσεις τους. Ο οίκος Yves Saint Laurent είχε παρουσιάσει μία μάλλον εκκεντρική νύφη με ένα μίνι νυφικό, φτιαγμένο εξολοκλήρου από φτερά!

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

Εάν έχετε προγραμματίσει λοιπόν το γάμο σας, κυρίως χειμώνα, είσαστε τυχερές γιατί δεν έχετε να φοβηθείτε καθόλου το κρύο! Γούνινες λεπτομέρειες ή αξεσουάρ από φτερά θα σας καλύψουν ζεστά δίνοντας σας μία εντυπωσιακή παρουσία, σύμφωνη με τις προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου για το 2014!

της Κατερίνας Πρίντεζη