Αν έχεις αποφασίσει με τον καλό σου να παντρευτείτε κάπου μέσα στο φθινόπωρο του 2014, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα τις προετοιμασίες! Εμείς, ετοιμάσαμε μία λίστα με πιο όμορφα χρώματα που θα επικρατήσουν φέτος στους φθινοπωρινούς γάμους!

  1. ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ: είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας, ένα χρώμα ζεστό και πολύ φιλικό. Θα δώσει ένα δυναμικό και αέρινο τόνο πολυτέλειας στο γάμο σου ενώ μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα όπως: λευκό, ώχρα, γκρι ή ακόμα και ροζ!
  2. ΚΑΜΗΛΟ, ΜΠΕΖ ή ΙΒΟΥΑΡ  που είναι κοντινές αποχρώσεις και επικράτησαν στις νυφικές πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών εφέτος. Συνδύασέ το με κόκκινο, φούξια ή πορτοκαλί, δίνοντας ένα δυναμικό τόνο στην ατμόσφαιρα!
  3. ΜΩΒ: είναι το χρώμα που συμβολίζει την πολυτέλεια, την αρχοντιά, τον πλούτο και το εκλεπτυσμένο γούστο!  Συνδύασέ το με λευκό, χρυσό ή κίτρινο και δημιούργησε ένα πολύ πρωτότυπο και ξεχωριστό ντεκόρ!
  4.  ΣΚΟΥΡΟ ΡΟΖ  ή ΦΟΥΞΙΑ: λένε ότι οι άνθρωποι που προτιμάνε το σκούρο ροζ και τις αποχρώσεις του είναι πάντα πιο αισιόδοξοι, πολύ δημιουργικοί και ξέρουν να αφήνουν την ‘’πινελιά’’ τους όπου κι αν βρίσκονται! Εφέτος είναι ένα από τα χρώματα που αγάπησαν οι σχεδιαστές, επιμένοντας ειδικά σε μία απόχρωση του ροζ που θυμίζει έντονα το χρώμα της σαγκρίας! Συνδύασέ το με κίτρινο, χρυσό, ανοιχτό ροζ ή και πορτοκαλί.
  5. ΣΚΟΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ: ίσως το πιο παρεξηγημένο χρώμα! Κάποιοι το έχουν σαν το χρώμα του μίσους και ως εκ τούτου το κρίνουν ως ακατάλληλο για τους γάμους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ ζεστό χρώμα, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κίτρινο ενεργοποιεί το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, που σχετίζεται με την πνευματικές δραστηριότητες. Εσύ, στο γάμο σου, μπορείς να κάνεις μοναδικούς συνδυασμούς με σκούρο μπλε ή γκρι.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα” Νίκος Καζαντζάκης