Μπορεί ούτε αυτά τα Χριστούγεννα να μην  ντυθούν στα λευκά (αν και πολύ θα το θέλαμε!) ωστόσο αν εσύ έχεις προγραμματίσει το γάμο σου τις επόμενες εβδομάδες δεν είναι δύσκολο να κάνεις τη φωτογράφιση σου σε χιονισμένο τοπίο! Ελπίζω μόνο να έχεις φροντίσει και για ένα ανάλογο νυφικό ντύσιμο που να μη σε κάνει να τουρτουρίζεις κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης!

Κουκουλώσου λοιπόν καλά και πάρε ιδέες από τις παρακάτω προτάσεις:

  1. Διάλεξε ένα μέρος όπου θα μπορείς να έχεις θέα χιονισμένα βουνά ή σπίτιαPHOTO 1.
  2. Προσπάθησε οι φωτογραφίες, όσο γίνεται, να μην δείχνουν ‘’στημένες’’!PHOTO 2.
  3. Μη φοβηθείς να βγάλεις τις νυφικές γόβες και να φορέσει μπότες! Αντιθέτως, για μια φωτογράφιση στα χιόνια μπορείς να διαλέξεις υπέροχες νυφικές μπότες που θα είναι όμορφες και θα σε εξυπηρετήσουν, ταυτόχρονα!PHOTO 3.
  4. Εκμεταλλεύσου τις καιρικές συνθήκες…  ακόμα και αν φυσάει η φωτογράφιση σου μπορεί αν είναι εξαιρετική!PHOTO 4.
  5. Βάλε λίγο χρώμα!!! Εκτός του ότι μπορείς να βάλεις κόκκινα παπούτσια μπορείς να προσθέσεις λίγες χρωματιστές πινελιές για να ‘’σπάσεις’’ το άσπρο του τοπίου!PHOTO 5.B PHOTO 5-A
  6. Αν σου αρέσουν τα σπορ και ασχολείσαι με το σκι η το snowboard μην αφήσεις την ευκαιρία να φορέσεις τα πέδιλά σου με το νυφικό!PHOTO 6-B PHOTO 6-A
  7. Αν πάλι δεν είσαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος, υπάρχουν άλλα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις με τον αγαπημένο σου στο χιόνι!

  8. Και για την περίπτωση που το κρύο αρχίσει να σου τρυπάει το κοκαλάκι… δανείσου από τον αγαπημένο σου το γαμπριάτικο σακάκι του! Άλλωστε, τώρα πια είναι και επισήμως πλέον υποχρεωμένος να σε προστατεύει!PHOTO 8-A.PHOTO 8-B
  9. Μην ξεχάσεις να απαθανατίσεις στο χιονισμένο τοπίο και άλλες νυφικές λεπτομέρειες όπως το μπουκέτο σου και τα δαχτυλίδια!
  10. Τέλος, κάνε λίγη υπομονή και κάνε μία νυχτερινή φωτογράφιση! Το χιονισμένο τοπίο το βράδυ δείχνει ακόμα πιο μαγικό!!!