Σε προηγούμενο άρθρο παρουσιάσαμε τα hair looks που πρότειναν οι οίκοι που ειδικεύονται στη νυφική μόδα. Κι επειδή ένα beauty look δεν εξαρτάται μόνο από το χτένισμα αλλά και από το μακιγιάζ, σας παρουσιάζουμε τα makeup looks που ξεχώρισαν από τη Νυφική Εβδομάδα Μόδας για την Άνοιξη του 2016…που φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα κι αν δεν προβλέπεται να ντυθείτε νυφούλα.

Τα κόκκινα ματ χείλη

Δεν ξέρουμε αν θα το τολμούσαν πολλές νύφες αλλά σίγουρα πρόκειται για την πιο διαχρονική απόχρωση κραγιόν ενώ η ματ υφή χαρίζει σοφιστικέ στυλ στη νύφη. Το μυστικό για πιο γεμάτα χείλη είναι το περίγραμμα να γίνει με δύο τόνους πιο σκούρο κόκκινο κραγιόν.

νυφικό μακιγιάζ

Badgley Mischka Spring 2016

Το ροζ χρώμα

Ροζ ζυγωματικά και glossy ροζ χείλη. Ο συνδυασμός που θα επέλεγε κάθε αιθέρια και ρομαντική νύφη.

νυφικό μακιγιάζ

Elizabeth Fillmore Spring 2016

Carolina Herrera Spring 2016

Carolina Herrera Spring 2016

Φυσικό μακιγιάζ

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται μια νύφη είναι τη λάμψη που της δίνει ο έρωτας, γι’αυτό και το φυσικό μακιγιάζ είναι ιδανικό για την ημέρα του γάμου: καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, λίγο bronzer ή ροδακινί στα ζυγωματικά, μερικές στρώσεις μάσκαρα και χείλη σε nude ή ροζ απόχρωση θα συνθέσουν ένα διακριτικό νυφικό beauty look.

νυφικό μακιγιάζ

Oscar de la Renta Spring 2016

νυφικό μακιγιάζ

Jenny Packham Spring 2016

νυφικό μακιγιάζ

Amsale Spring 2016

Τα τονισμένα μάτια

Αν το στρες δεν σας επιτρέπει να κάνετε την κούρα ομορφιάς πριν από το γάμο οι makeup artists των οίκων Rivini και Theia βρήκαν την τέλεια λύση: λίγη περλέ σκιά που φωτίζει και ξεκουράζει το βλέμμα στην εσωτερική γωνία των ματιών και τονισμός του περιγράμματος eyeliner ή σκιά.

νυφικό μακιγιάζ

Theia Spring 2016

νυφικό μακιγιάζ

Rivini Spring 2016

Τα smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις

Το γήινο καφέ προτιμήθηκε ως πιο διακριτικό για νυφικό makeup look σε καφέ απόχρωση.

νυφικό μακιγιάζ

Monique Lluillier Spring 2016

νυφικό μακιγιάζ

Galia Lahav Spring 2016