Η αναζήτηση του κατάλληλου παπουτσιού για το γάμο σου μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο; Όχι πια! Ευτυχώς, έχουμε φύγει από τις λευκές γόβες ή τα ασημί πέδιλα και οι νύφες σιγά σιγά προσθέτουν χρώμα στο νυφικό τους με τη βοήθεια του κατάλληλου παπουτσιού. Επιπλέον, έχεις παρατηρήσει πως από τα καθημερινά μας ρούχα μέχρι τον γάμο επηρεαζόμαστε αρκετά από τα 70s! Και εδώ λοιπόν ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσω το απόλυτο πέδιλο που ανήκει στη νέα συλλογή Pedro Garcia SS19.

Capture

Ο ακατέργαστος αισθησιασμός του πύθωνα χαρίζει τη μυστηριώδη του αύρα στην πρώτη ομάδα από σιλουέτες. Τόσο διαχρονικό και ευκολοφόρετο όσο και δυναμικό, το μοτίβο του πύθωνα δείχνει εδώ το πιο θηλυκό του πρόσωπο αφού εμπλουτίζεται με μεταλλικούς κρίκους, στρογγυλά λουράκια και ναυτικούς κόμπους, υιοθετώντας λίγη από τη λάμψη των 1970s.

Capture

Και όταν η νύχτα συνεχίσει και το πάρτυ αρχίζει και τα πόδια σου κουραστούν από τον χορό δοκίμασε να φορέσεις αυτά τα υπέροχα πέδιλα σε λευκό ή ροζ χρώμα που μαζί με ένα εκπληκτικό πεντικιούρ θα κάνουν τη διαφορά.