Μόλις τελείωσε η δεξίωση του γάμου σου και είσαι πανευτυχής! Γυρίζετε στο σπίτι σας και ήδη σου φαίνεται κάπως διαφορετικό, παρόλο που και πριν μαζί μένατε! Είναι πια η ‘’φωλίτσα σας’’! Κρυφοχαμογελάς, σε σηκώνει αγκαλιά (οι περισσότεροι δεν το κάνουν πια αυτό, αλλά ας ονειρευτούμε λιγάκι!) και σε πηγαίνει στο κρεβάτι.

Από απόψε θα κοιμάστε σαν παντρεμένοι (λες και έχει καμία διαφορά: πάλι θα σε εκτοπίζει από το κρεβάτι όπως σε εκτόπιζε και πριν και πάλι θα ροχαλίζει σαν υποβρύχιο που βρήκε σε ξέρα, αλλά από εδώ και μπρος θα είσαι η κυρια Τάδε!

Ωραίο το όνειρο και δεν θέλω να σου το χαλάσω. Πάρε το χρόνο σου και ζήσε το, αλλά όσο κι αν είσαι διψασμένη να απολαύσεις τη συζυγική ζωή υπάρχουν κάποια θεματάκια που θα πρέπει να ρυθμίσεις μετά το γάμο και που δεν παίρνουν πολλές αναβολές.

Καταρχάς θα πρέπει να  ανοίξεις τα δώρα, να τα ταχτοποιήσεις και, το σημαντικότερο από όλα, να ευχαριστήσεις τον κόσμο που σου τα έφερε, είτε με ένα απλό τηλέφωνο (θα μαλλιάσει η γλώσσα σου βέβαια!) ή με ευχαριστήριες καρτούλες που όμως θα πρέπει να παραλάβουν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες και όχι το επόμενο εξάμηνο!original_wedding-thank-you-card-from-the-newlyweds

Έπειτα θα πρέπει να δηλώσεις το γάμο σας στο κράτος (δηλαδή στο ληξιαρχείο και το δημοτολόγιο και να ανοίξεις οικογενειακή μερίδα). Πρόσεξε γιατί αν δεν το κάνεις εγκαίρως, μετά θα σε βάλουν να πληρώσεις ένα μικρό πρόστιμο!357-Large-600x399

Σειρά έχει το νυφικό σου! Το λάτρεψες πριν το γάμο, το χάζευες νυχθημερόν αλλά την επόμενη μέρα από το γάμο δεν είναι να το βλέπει άνθρωπος! Αν μάλιστα το φόρεσες και στη δεξίωση ή κάνατε φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους, τότε επάνω του σίγουρα θα έχει τα ‘’σημάδια’’ της ταλαιπωρίας του. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν σκοπεύεις να το πετάξεις, τότε φρόντισε να το στείλεις άμεσα για καθάρισμα γιατί οι λεκέδες όσο μένουν γίνονται και ανθεκτικότεροι!

Τέλος, θα πρέπει να φροντίσεις για τις φωτογραφίες. Όλοι έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που παντρεύτηκε και του πήρε 5 μήνες να ετοιμάσει τα άλμπουμ! Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο! Να είσαι σίγουρη πως τα πρώτο που θα περιμένουν όλοι από εσένα μετά την τελετή είναι να δουν τις φωτογραφίες!Somerset_Examples

Μόλις τακτοποιήσεις όλα αυτά, είσαι πλέον ελεύθερη να χαρείς  τον ‘’αντρούλη’’ σου. Πάρ’ τον από το χέρι και ξεκινήστε μαζί τη νέα σας ζωή!