Όταν περιμένεις παιδί, αφού βεβαιωθείς για την υγεία του εμβρύου, το επόμενο μεγάλο ερώτημα είναι τι φύλο θα έχει. Εκτός από εσένα και τον σύντροφο σου, αγωνιούν και συγγενείς και φίλοι.

Στις ΗΠΑ που σχεδόν κάθε χαρμόσυνο γεγονός είναι ευκαιρία για πάρτι, ο ηθοποιός Dave Annable -ίσως να τον θυμάστε από τη σειρά “Brothers & Sisters- και η σύζυγος του Odette βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να ανακοινώσουν στο περιβάλλον τους το φύλο του παιδιού που περιμένουν.

Συγκεκριμένα, ανύψωσαν ταυτόχρονα δύο μπαλόνια που όταν έσκασαν γέμισαν το χώρο με ροζ κομφετί αποκαλύπτοντας έτσι πως περιμένουν κοριτσάκι. Το ζευγάρι επέλεξε τη Γιορτή του Πατέρα για αυτή την εκδήλωση και ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram το ευτυχές γεγονός αποκαλύπτοντας πως παραλίγο να χαλάσει τη μεγάλη έκπληξη καθώς τα μπαλόνια “ζορίστηκαν” όταν έβγαιναν από το αυτοκίνητο.Dave-Odette-Annable-Baby-Gender-Reveal (3) Dave-Odette-Annable-Baby-Gender-Reveal (2)

Πριν τη μεγάλη έκπληξη ο Dave και η Odette είχαν ζητήσει από τους καλεσμένους τους να σημειώσουν σε ένα μαυροπίνακα προτάσεις ονομάτων και για τα δύο φύλα. Βέβαια, πλέον θα αξιολογήσουν μόνο τις προτάσεις της Team Girl πλευράς.Dave-Odette-Annable-Baby-Gender-Reveal

Με το καλό!Dave-Odette-Annable-Baby-Gender-Reveal (1)