Όλα πρέπει να είναι τέλεια εκείνη την ημέρα και τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι εκθαμβωτικά! Για αυτό ξεκίνησε ένα μήνα πριν να τα περιποιείσαι ώστε τη μεγάλη ημέρα να είσαι μία μικρή θεά!

Ένα μήνα πριν το γάμο

Καταρχάς θα πρέπει να ξεκινήσεις με ένα καλό καθαρισμό της ψαλίδας. Θυμήσου να ζητήσεις από το κομμωτή να σου πάρει όσο μπορεί λιγότερο μήκος.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να κάνεις θεραπείες ενυδάτωσης. Αν θέλεις να φτιάξεις μία μάσκα μόνη σου, εύκολα και οικονομικά, μπορείς να κάνεις τη γνωστή μάσκα με το αυγό και το λάδι που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα! Σε αυτή τη μάσκα μπορείς ακόμα να προσθέσεις πολτοποιημένο αβοκάντο ή μπανάνα (προτίμησε κάποιο υπερώριμο φρούτο που θα πολτοποιηθεί πιο εύκολα). Τα αποτελέσματα θα σε εντυπωσιάσουν!

Εκτός όμως από τις μάσκες περιποίησης φρόντισε για αυτή την περίοδο να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου όσο γίνεται λιγότερο. Προσπάθησε να τα λούζεις μέρα παρά μέρα και όχι καθημερινά και απόφυγε τις συσκευές με πολύ υψηλή θερμότητα όπως το πιστολάκι και τα πολύ σφιχτά λαστιχάκια, αν συνηθίζεις να τα πιάνεις αλογοουρές.2

Τρεις εβδομάδες πριν το γάμο

Είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις θεραπεία με έλαια καρύδας. Αν δεν θέλεις να πάρεις κάποια έτοιμη από το εμπόριο, μπορείς να αγοράσεις έλαιο καρύδας και να το εφαρμόσεις μόνη σου. Και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, πρόσθεσε στο έλαιο έναν κρόκο αυγού και μέλι.

Αν βάλεις το έλαιο στις ρίζες προσπάθησε να μην το αφήσεις για περισσότερο από 15 λεπτά. Αν το τοποθετήσεις μόνο στις άκρες μπορείς και να κοιμηθείς με αυτό. Μετά μπορείς να ξεβγάλεις το μαλλί σου κανονικά, προτίμησε όμως κάποιο παιδικό, πολύ απαλό σαμπουάν. 1.

Μια εβδομάδα πριν το γάμο

Το μαλλί σου θα πρέπει ήδη να δείχνει πολύ ενυδατωμένο και απαλό! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο πλέον εκτός από το να το αφήσεις να ξεκουραστεί χωρίς άλλες ενυδατικές και έλαια. Καλό θα είναι ωστόσο να συνεχίσεις να αποφεύγεις το πιστολάκι ή οτιδήποτε θα μπορούσε να τα ταλαιπωρήσει. Τόσο κόπο έκανες, δεν θέλεις να το δεις να θαμπώνει πάλι!Bridal_Hair