Αν έχετε σκύλο σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοώ: Είναι όχι απλά ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς σας, αλλά παιδί σας. Πως λοιπόν θα παντρευτείτε χωρίς να το έχετε δίπλα σας; Μια από τις πιο γλυκές πινελιές για τη μέρα του γάμου σας είναι ο τριχωτός σας φίλος.συμμετοχή σκύλου σε γάμο

Ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός με το τι μπορείτε να κάνετε, αλλά και τι πρέπει να αποφύγετε στη συμμετοχή του σκύλου στη γαμήλια ημέρα:

Προσλάβετε έναν υπεύθυνο για το σκυλάκι σας

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε! Εννοείται ότι δεν θα έχετε χρόνο για να το προσέχετε αυτή τη μέρα. Ναι, είναι αλήθεια, θα είστε πολυυύ απασχολημένοι! Οπότε ή κάποιος φίλος ή συγγενής θα αναλάβει αυτό τον ρόλο, ή θα προσλάβετε έναν επαγγελματία. Φροντίστε επίσης για την ξεκούραση του ή την επιστροφή του στο σπίτι μετά τη μεγάλη εμφάνιση.συμμετοχή σκύλου σε γάμο συμμετοχή σκύλου σε γάμο συμμετοχή σκύλου σε γάμο

Ντύσιμο

Αν είναι αρσενικό, θα φορέσει φυσικά κάποιο παπιγιόν ή γραβάτα. Μπορείτε ακόμα να του βάλετε ένα ψηλό καπέλο, έναν χαριτωμένο φιόγκο, ή ακόμα και να τον ντύσετε με σύνθεση λουλουδιών. Σίγουρα θα βρείτε στην αγορά πολλές λύσεις. Αν το συνεννοηθείτε, μπορείτε να κάνετε ειδική παραγγελία στο μαγαζί που θα ράψει το νυφικό σας, στον οργανωτή του γάμου ή στον ανθοπώλη σας. Κλέψτε ιδέες από τις προτάσεις μας για αρσενικά και θηλυκά.

Ρόλος

Γλυκύτατα σκυλάκια έχουν μπορούν να παίξουν το ρόλο του βοηθού του κουμπάρου ή της παράνυφου. Μπορούν να φέρουν τις βέρες. Μπορούν απλά να κρατούν μια επιγραφή όπως «η μαμά και ο μπαμπάς μου παντρεύονται». Ακόμα, μια ιδέα είναι να κρατάει ένα καλαθάρι με ροδοπέταλα. Πάντα φυσικά παίζουν το ρόλο του guest star τη μέρα του γάμου σας.

Απλώς, φροντίστε να μην τα ταλαιπωρήσετε για πολύ ώρα, φυσικά μην τα βάλετε μέσα στην εκκλησία, και πάντα μα πάντα να έχετε ένα άτομο υπεύθυνο για το σκυλάκι σας. Να έχετε μαζί σας κεράσματα και ότι εσείς ξέρετε ότι χρειάζεται για το σκυλάκι σας.

Φωτογράφηση

Μιλήστε στον φωτογράφο σας ώστε να γνωρίζει ότι θα σας συνοδεύσει το ζωάκι σας στην είσοδο της εκκλησίας. Επίσης καλό είναι να ενημερώσετε όλους τους επαγγελματίες ώστε να οργανωθούν όλοι για τον pet-friendly γάμο σας.

Ενημερώστε τον φωτογράφο ότι θα χρειαστείτε φωτογραφίες ΜΕ τον σκύλο σας μαζί και βρείτε μαζί κάποιες πόζες που θα θέλατε να έχετε.συμμετοχή σκύλου σε γάμο συμμετοχή σκύλου σε γάμο συμμετοχή σκύλου σε γάμο

Ευρυδίκη Χριστοπούλου

Event Pro | Event Creative Styling & Designer

WonderLand Event

www.wevent.gr

www.fb.com/WonderLandEvent

[email protected]

τηλ. 6947820460| 210 4971854 | 213 0310475