Ο θεματικός γάμος είναι μια ιδέα που έχει έρθει από το εξωτερικό (κοίτα κατά Αμερική μεριά…) αλλά έχει αρχίσει να αποτελεί δελεαστική ιδέα και για τους μελλόνυμφους της μικρής Ελλάδας.

Μπορείτε να διαλέξετε ένα χρώμα ή print που να σας αρέσει πολύ και να στήσετε όλο το γάμο σας γύρω από αυτό. Μπορεί να λατρεύετε την αρμονία και να θέλετε να διαμορφώσετε τα πάντα γύρω από το θέμα που έχετε επιλέξει: διακόσμηση, προσκλητήρια, νυφικό και γαμήλια τούρτα.

Αν ωστόσο, σας φαίνεται υπερβολική ή μονότονη η ιδέα να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο σχέδιο ή χρώμα, μπορείτε να διαλέξετε δύο μόνο γαμήλια στοιχεία ώστε να τα συνδυάσετε.

Εμείς σας προτείνουμε να συνδυάσετε τη γαμήλια τούρτα με το νυφικό σας. Πρόκειται για μία τολμηρή ιδέα που σίγουρα θα κάνει το γάμο σας αξιομνημόνευτο! Εμείς αναζητήσαμε τα πιο στιλάτα, χρωματιστά και πρωτότυπα σχέδια στις γαμήλιες τούρτες των ζαχαροπλαστείων Δεληολάνης και καταλήξαμε στους παρακάτω συνδυασμούς από τους οποίους μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση:

ΧΡΩΜΑ

Κίτρινο

Είναι το χρώμα του ήλιου και κατά συνέπεια συμβολίζει τη θέρμη και τη ζωντάνια. Επίσης, φανερώνει σοφία, κατανόηση, ευτυχία, ευελιξία, επικοινωνία και καθαρότητα συναισθημάτων. Μπορείτε να φανταστείτε καλύτερους συμβολισμούς για το ξεκίνημα της κοινή σας ζωής;

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της όταν παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον Ρίτσαρντ Μπάρτον το 1964 φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, διακοσμώντας την κόμμωση της με πολλά μικρά λουλούδια, όπως ακριβώς είναι και το σχέδιο της κίτρινης γαμήλιας τούρτας των ζαχαροπλαστείων Δεληολάνης με φινίρισμα από μαργαρίτες.elizabeth-taylor-yellow-wedding-dress

Κίτρινη γαμήλια τούρτα Δεληολάνης

Κίτρινη γαμήλια τούρτα Δεληολάνης

Ναι, ξέρω θα μου πείτε πως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, παντρεύτηκε 2 φόρες τον Ρίτσαρντ Μπάρτον κι επανέλαβε τη διαδικασία άλλες έξι φορές. Από την άλλη πλευρά, οι δύο πρωταγωνιστές δεν έμειναν τυχαία στην ιστορία ως ένα από τα πιο ερωτευμένα και μοιραία ζευγάρια του Χόλιγουντ…

Μοβ ή Λιλά

Το μοβ είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα καθώς έχει συνδεθεί με το πένθος αλλά ο συμβολισμός του είναι άκρως αισιόδοξος καθώς φανερώνει γενναιοδωρία και αφθονία. Παράλληλα, συμβολίζει τη σοφία και την πίστη. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που μόνο το γεγονός πως νέα ζευγάρια βρίσκουν τη διάθεση και το θάρρος να παντρευτούν ένας οιωνός για αφθονία και πίστη είναι ό,τι καλύτερο για το γάμο τους!

Τολμήστε να φορέσετε μοβ – λιλά νυφικό, όπως η Τζουλιάν Μουρ, Ντίτα Βον Τις και Σοφία Κόπολα, ή επιλέξτε ένα νυφικό σε στυλ VeraWangμε μοβ κορδέλα στη μέση, διακοσμήστε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ή του γαμήλιου πάρτι με αρωματικές λεβάντες και παραγγείλετε την ακόλουθη υπέροχη, λευκή-μοβ τούρτα από τα ζαχαροπλαστεία Δεληολάνης:

PRINTS

Φλοράλ, Πουά και Ρίγες

Αγαπημένα printsπου δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Διαλέξτε το αγαπημένα σας prints, παίξτε με το συνδυασμό τους όπως με το ταίριασμα πουά με ρίγες, βάλτε μια μικρή μόνο λεπτομέρεια στο νυφική σας αμφίεση, όπως μια ριγέ ζώνη-κορδέλα ή μια coiffeσε σχήμα λουλουδιού ή στήστε ολόκληρο το γάμο σας από τα προσκλητήρια, τη διακόσμηση μέχρι την εμφάνιση του γαμπρού και της νύφης βασιζόμενοι στο αγαπημένο σας print (πάρτε και τη γνώμη του γαμπρού καλού κακού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το official page των ζαχαροπλαστείων Δεληολάνης στο Facebook