Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που κυκλοφορούν στον κόσμο του γάμου. Μια νέα παγκόσμια εμμονή της διεθνούς μόδας. Από το ροζ χρυσό έως και τον χαλκό, περιλαμβάνει ταυτόχρονα και όλες τις ενδιάμεσες μεταλλικές αποχρώσεις. Οι μεταλλικές αποχρώσεις, όλες χωριστά ή και συνδυασμένες μεταξύ τους ή και με άλλα χρώματα, μας αποδίδουν ένα πανέμορφο, παραμυθένιο και ιδιαιτέρως σικάτο αποτέλεσμα. Προσωπικά είναι από τις αγαπημένες μου επιλογές και πολλές φορές θέλω μια μικρή δόση λάμψης ακόμα και στον πιο απλό γάμο.

Είναι μάλιστα φανταστικό, ότι η χρήση του μέταλλου μπορεί να μας δημιουργήσει ένα πολύ μοντέρνο σκηνικό, το οποίο όσο και αν ακούγεται περίεργο, μπορεί με τις κατάλληλες πινελιές να γίνει πολύ ζεστό και φιλόξενο. Και μη φαντάζεστε ότι αν χρησιμοποιήσετε μεταλλικές αποχρώσεις στο γάμο σας αυτός θα πρέπει να φύγει από την αρχική σας ιδέα. Μπορείτε δηλαδή, να εντάξετε το χρυσό ή το χάλκινο χρώμα ακόμα και σε ιδέες που ούτε καν φαντάζεστε, όπως για παράδειγμα σε ένα γάμο ρουστίκ ή με θέμα το δάσος ή μαζί με λινάτσα.

Ο χαλκός σαν χρώμα αλλά και υλικό, είναι αναμφισβήτητα η απόχρωση που μου έρχεται στο νου για φθινοπωρινούς γάμους, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Φαντασία και εφευρετικότητα είναι δύο συστατικά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε καινούριες ιδέες από την αρχή. Λίγες δόσεις χρυσού σε λινάτσα για παράδειγμα, θα απογείωναν την κλασσική εικόνα και θα δημιουργούσαν μια έκπληξη στον προσκεκλημένο.

Σκεφτείτε όποιο χρώμα θέλετε, επιθυμείτε και σας αρέσει, και συνδυάστε το με μια δόση ή και περισσότερη ή και ακόμα πιο μεγάλη δόση από κάποιο μεταλλικό χρώμα. Μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε και διάφορα μέταλλα και αποχρώσεις μεταξύ τους! χρυσός, ασήμι, κασσίτερος και ορείχαλκος δεν φαντάζεστε πόσο υπέροχα δείχνουν μαζί. Μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε τη λάμψη του ροζ χρυσού και να εμπνευστείτε ένα mix & match για τη διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης αναδεικνύοντας τις αποχρώσεις του ασημί, του χαλκού, του χρυσού και του ροζ χρυσού με ένα βαθύ μπορντό τριαντάφυλλο. Έτσι μπορείτε προσθέτοντας λίγες μαλακές πινελιές ενός απαλού ροζ πάνω στις μεταλλικές αποχρώσεις, να δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό της κομψότητας σε αντισυμβατικό ύφος.

Ναι το παραδέχομαι, έχω κολλήσει το σύνδρομο των μεταλλικών αντικειμένων. Μα δεν είναι υπέροχα? Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μου και εσείς ποιός συνδυασμός είναι αυτός που θα μπορούσε να γίνει ο αγαπημένος σας. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα κολλήσετε και εσείς, καθώς είναι τόσο εντυπωσιακό, μοντέρνο, σικ και δροσερό.