Την ημέρα του γάμου σου θα είσαι η μεγαλύτερη σταρ! Είτε σχεδιάζεις έναν απλό γάμο είτε το γάμο του αιώνα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου, γι’ αυτό θα πρέπει να επιμεληθείς με μεγάλη προσοχή κάθε λεπτομέρεια, με πρώτη και καλύτερη το χτένισμά σου!

Αν είσαι τυχερή να έχεις μακριά και υγιή μαλλιά, τότε οι επιλογές είναι άπειρες. Δεν έχει όμως και ιδιαίτερη σημασία αν έχεις κοντά ή λίγα. Εκτός του ότι μπορείς να βάλεις μία τρέσα που θα σου δώσει μήκος ή όγκο, μπορείς επιπλέον να επιλέξεις ανάμεσα σε μικρά διακοσμητικά στολίδια, που θα αλλάξουν τελείως το look σου

Ζήτησε από τον hair stylist που θα σε αναλάβει να σου στολίσει τα μαλλιά πολύ διακριτικά και χωρίς καμία υπερβολή. Εκτός του ότι θα είναι κουραστικό ένα πολύ φορτωμένο κεφάλι (δεδομένου ότι θα έχεις το χτένισμα όλη μέρα και η μέρα αυτή θα είναι μεγάλη!) οπωσδήποτε σκοπός είναι να κερδίσεις τις εντυπώσεις και όχι να προκαλέσεις άσχημα σχόλια!

Πέρα από τα κλασικά λουλούδια, μπορείς επιπλέον να διακοσμήσεις το χτένισμά σου με ένα μικρό κόσμημα, ένα στέμμα, κάποια κορδέλα ή ακόμα και λίγα φτερά. Οι πλεξούδες είναι πάντα πολύ κομψές ενώ μπορείς να επιλέξεις ένα επιμελώς ατημέλητο look που δίνει μία νότα φρεσκάδας. Απόφυγε να δώσεις υπερβολικά πολύ όγκο στα μαλλιά σου και προσπάθησε να ταιριάξεις κάπως το στυλ του νυφικού που έχεις επιλέξει με το χτένισμα.

Σε κάθε περίπτωση μη ξεχάσεις ότι το απλό είναι πάντα και πιο εντυπωσιακό!

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο όμορφα νυφικά χτενίσματα που βρήκαμε, για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή!