Τα παιδιά σε ένα γάμο είναι πάντα μια γλυκιά νότα. Ας μην ξεχνάμε πόσο χαριτωμένα και όμορφα είναι τα παρανυφάκια και τα παραγαμπράκια που βάζουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα.

παιδια σε γαμους (7) παιδια σε γαμους (6)

Τι κάνουν όμως τα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός γάμου? Πως αισθάνονται και πως περνάει η ώρα τους? Γυρίζουν γύρω γύρω, τρέχουν, παίζουν, βαριούνται? Μια συχνή λύση είναι όταν υπάρχουν παιδιά καλεσμένοι, το ζευγάρι να έχει προβλέψει και να έχει προσλάβει για την ημέρα εκείνη κάποιον ανιματέρ ή γενικότερα έναν άνθρωπο να απασχολήσει τα παιδιά με δραστηριότητες πιο ευχάριστες για εκείνα. Μια άλλη ιδέα που κάποιες φορές υιοθετείται, είναι η δημιουργία μια παιδικής γωνιάς στον χώρο της δεξίωσης, όπου υπάρχουν υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνιών.

παιδια σε γαμους (5) παιδια σε γαμους (4)

Ας δούμε όμως τι αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός μέσα από τις φωτογραφίες των νικητών των Nikon Award 2016 στις υποψηφιότητες Single Shot, στην κατηγορία ΠΑΙΔΙΑ: Φωτογραφίες των μικρών καλεσμένων σε ένα γάμο! Πραγματικά απίθανες!

παιδια σε γαμους (9) παιδια σε γαμους (10)

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη αποτελέσματα του διαγωνισμού στην  Nikon Award web page: https://mywed.com/en/award

About The Author

Μέσα στο γραφείο μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών για πολλά χρόνια, μια μέρα έτσι σχεδόν ξαφνικά, αποφάσισα να κάνω όλα αυτά που με κάνουν χαρούμενη. Με ακαδημαϊκές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη μουσική, με εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια και με έναν γιό που λατρεύω, η ιδέα πλέον ήταν απλά μία: η νέα μου δουλειά θα είναι ότι ονειρευόμουν πάντα και θα έχει σχέση με τη ΧΑΡΑ. Ναι, σαν έννοια είναι πραγματική. Αρκεί να την πάρουμε στα χέρια μας και να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε τις αναμνήσεις της ζωής μας με τα πιο όμορφα χρώματα.

Related Posts