Η επιλογή των σωστών επίπλων για ένα παιδί είναι υψίστης σημασίας, καθώς διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια της ανάπτυξής του και στην ενίσχυση ενός ισχυρότερου δεσμού με τους γονείς τους. Πέρα από την απλή αισθητική, τα έπιπλα κατάλληλα για παιδιά παρέχουν ένα ασφαλές και ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη και την εξερεύνηση του περιβάλλοντος από το παιδί. Επιπλέον, τα σωστά έπιπλα διευκολύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ γονέων και παιδιών, δημιουργώντας ευκαιρίες για κοινές δραστηριότητες και ποιοτικό χρόνο μαζί. Είτε πρόκειται για μια άνετη καρέκλα ανάγνωσης για ιστορίες πριν τον ύπνο είτε για μια τραπεζαρία όπου τα οικογενειακά γεύματα γίνονται αγαπημένες στιγμές, αυτά τα έπιπλα συμβάλλουν σημαντικά στη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού ενώ ενισχύουν τη σχέση γονέα-παιδιού.

Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία κατασκευής παιδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, υποδέχεται τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας το σύνολο των αξιών που πρεσβεύει, οι οποίες αποτυπώνονται στα προϊόντα που δημιουργεί, για την ανάπτυξη των παιδιών και τη δημιουργία μιας μοναδικής σχέσης μεταξύ γονέα και παιδιού.

Η Stokke αναγνωρίζει, σέβεται και λειτουργεί με την αρχή ότι τα πρώτα χρόνια ανάπτυξης ενός παιδιού έχουν ιδιαίτερη επίδραση στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται και αποτελούν τα θεμέλια για τη μελλοντική του ζωή. Με αυτή την αδιαπραγμάτευτη αξία, το brand έχει ως σκοπό και φιλοσοφία να συμβάλλει στη δημιουργία παιδιών με αυτοπεποίθηση για έναν καλύτερο κόσμο για αυτό και επικεντρώνεται στη μοναδική σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού. Πιστεύει ακράδαντα ότι βελτιώνοντας τη σχέση τους, μπορεί να βελτιωθεί ολόκληρος ο κόσμος.

Εξερεύνηση: το πρώτο βήμα της μάθησης

Θεμελιώδης λίθος στο όραμα της Stokke είναι η ενθάρρυνση της εξερεύνησης. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά που έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κόσμο από μόνα τους, είναι αυτά που αποκτούν αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα Stokke έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στα παιδιά την αυτοπεποίθηση να εξερευνούν, ενώ παράλληλα δίνουν στους γονείς την υποστήριξη που χρειάζονται για να μπορούν να τους δείχνουν εμπιστοσύνη. Τα προϊόντα Stokke είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν ασφάλεια και ελευθερία κινήσεων ενώ συγχρόνως είναι άνετα και λειτουργικά τόσο για το παιδί όσο και για τον γονέα. Επενδύοντας στην ασφάλεια, δημιουργούν έναν κόσμο όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτοπεποίθηση, ελεύθερα και χωρίς ανησυχία για τους γονείς, καθώς η προστασία των παιδιών προηγείται της ανάπτυξής τους.

Design, ασφάλεια και αγάπη σε κάθε προϊόν Stokke

Η Stokke προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών των παιδιών και των γονέων. Κυκλοφορεί μια συλλογή από βραβευμένες καρέκλες που προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεται κάθε παιδί. Κάθε προϊόν της κατηγορίας προσφέρει άνεση και εξαιρετική εργονομία, ενώ αποτελούν λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να φέρνουν το μωρό πιο κοντά «στην καρδιά» της οικογένειας, και να αναπτύσσεται παρέα με τους γονείς στο οικογενειακό τραπέζι.

Τα καρότσια Stokke είναι ασφαλή, κομψά και καινοτόμα και ταυτόχρονα υποστηρίζουν την ανάπτυξη ενθαρρύνοντας τη σύνδεση μεταξύ γονέα και παιδιού όσο εξερευνούν τον κόσμο από κοινού.

Με απαράμιλλη φροντίδα η εταιρία έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα επίπλων για το βρεφικό δωμάτιο με υψηλής ποιότητας υφάσματα και αξεσουάρ για να είναι λειτουργικό και όμορφο. Τα έπιπλα βρεφικού δωματίου Stokke έχουν μοναδικό σκανδιναβικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένα με υλικά που είναι ανθεκτικά και έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Το brand ενθαρρύνει το παιχνίδι και τη μάθηση με το πολυλειτουργικό Stokke® MuTable™, όπου είναι το ιδανικό μέρος για το παιδί ώστε να επιδοθεί σε μοναδικές, ευφάνταστες δραστηριότητες. Με δημιουργικούς πίνακες παιχνιδιού, προσαρμόζεται στις φυσικές και αναπτυξιακές ανάγκες του παιδιού.

Οι μάρσιπποι της Stokke αντιπροσωπεύουν την ανάγκη του μωρού να «κρατιέται» που είναι βαθιά ριζωμένη στην ανθρώπινη φύση. Ο γονέας χάρη στο μάρσιππο είναι σε άμεση σωματική επαφή με το μωρό, το οποίο αισθάνεται τους χτύπους της καρδιάς του γονέα και τη ζεστασιά του σώματός του, γεγονός που το κάνει να αισθάνεται ασφαλές και προστατευμένο.

Οι ναυαρχίδες της Stokke

Tripp Trapp®: Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί™

Καθισμένα στο τραπέζι με τις οικογένειές τους, τα παιδιά μπορούν να συνδεθούν μοναδικά με τους γονείς τους. Η εμπειρία που αποκτά το παιδί για τον κόσμο διαμορφώνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς τον μοιράζονται μαζί του. Αυτή η σύνδεση είναι που επιτρέπει στον γονέα και το παιδί να δεθούν και να επικοινωνήσουν, που είναι και το «κλειδί» για την ανάπτυξή τους.

Stokke® Xplory®: Μοναδικός σχεδιασμός που φέρνει το γονέα και το μωρό πιο κοντά

Το Stokke® Xplory® ήταν το πρώτο καρότσι με μεγάλο ύψος και με τη φορά του καθίσματος προς τον γονέα, καθώς το brand πιστεύει ότι ένα ψηλότερο κάθισμα προάγει την πρώιμη ανάπτυξη του παιδιού. Η εγγύτητα αυτή ενισχύει το δέσιμο και τη σύνδεση, η οποία βοηθά το μωρό να νιώθει ασφάλεια και αγάπη, να παρακολουθεί και να μιμείται τις εκφράσεις των γονιών. Αυτές οι εμπειρίες βοηθούν τα παιδιά να αρχίσουν να κατανοούν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Το αίσθημα ασφάλειας που δημιουργεί η εγγύτητα σε νεαρή ηλικία ενδυναμώνει τα παιδιά και συμβάλλει στη δημιουργία μιας υγιούς βάσης για τη μελλοντική τους ανάπτυξη.

Στην ουσία, η επιλογή των σωστών επίπλων δεν αφορά μόνο τη διακόσμηση ενός δωματίου. έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του κόσμου του παιδιού και τις ουσιαστικές συνδέσεις που σχηματίζουν μέσα σε αυτόν.