Η BeSafe®, κορυφαία Νορβηγική εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας στο αυτοκίνητο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της στην Ελληνική αγορά με την υπηρεσία Baby Taxi ή ταξί με παιδικό κάθισμα, έχοντας πάντα ως στόχο την ασφαλέστερη μετακίνηση των παιδιών στο αυτοκίνητο.

Η Baby Taxi στην Ελλάδα

Η υπηρεσία Baby Taxi ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2015 και έκτοτε έχει μεταφέρει χιλιάδες παιδιά και τους γονείς τους. Είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η ανάπτυξή της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα στο χώρο των μετακινήσεων, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε οικογένειας με μικρά παιδιά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία και πιστεύουμε ότι θα προσδώσει τα μέγιστα ώστε να προσφέρουμε στο κοινό μας υπηρεσίες που όμοιες τους δεν έχει ξαναδεί. Είμαστε γονείς οι ίδιοι και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πώς να κρατήσουμε τα παιδιά ή τα μωρά χαρούμενα και ασφαλή κατά τη μεταφορά τους. Το Baby Taxi δεν θα μπορούσε παρά να συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία βρεφικών και παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου BeSafe για να επιτύχει το στόχο αυτό», δήλωσε ο Θανάσης Πατσιουρίδης της Baby Taxi.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη σύναψη αυτής της μοναδικής συνεργασίας. Πρόκειται για μια καινοτόμο ιδέα στο χώρο των μετακινήσεων, που κουμπώνει απόλυτα με τη δέσμευση μας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την οδική ασφάλεια. Σκοπός της BeSafe είναι η εκπαίδευση των γονέων σχετικά με την απαραίτητη και σωστή χρήση παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο αλλά και την οδική συμπεριφορά των παιδιών και επιθυμούμε η υπηρεσία Baby Taxi να αποτελέσει έμπνευση για ανάλογες ιδέες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επκο International AE, επίσημου εισαγωγέα της BeSafe® στην Ελλάδα, Γιώργος Ρεφενές.

Διαβάστε επίσης:

Διαγωνισμός Ανάπτυξης Σεναρίου από το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας | Thats Life. Life as it is!