Η Fisher-Price, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τον ουσιαστικό ρόλο της ΑΜΚΕ  Φαιναρέτη για τις νέες οικογένειες και τα βρέφη τους, υποστηρίζει δύο από τις κοινωφελείς δράσεις της που στοχεύουν στην προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας και της φροντίδας των εγκύων, νέων γονέων και βρεφών.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει να στηρίξει το Πρόγραμμα «Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας » καθώς και το Mobile application “Best Start”. Παράλληλα θα προσφέρει παιχνίδια για τους ωφελούμενους του οργανισμού. Κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα ειδικών στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price®, το οποίο από το 1961 επικεντρώνεται στη σημασία του παιχνιδιού για την ανάπτυξη των παιδιών και παραμένει ακόμα ο πιο καινοτόμος οργανισμός μελέτης παιχνιδιού στον κόσμο.

Η κα Δανάη Αγαδάκου, Associate Marketing Manager της Fisher-Price Ελλάδας, αναφέρει «Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια η FisherPrice, με αγάπη και προσοχή, δημιουργεί παιχνίδια βοηθώντας τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της μάθησης και της εξερεύνησης. Γνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο και τη σημασία που παίζει το παιχνίδι στα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών. Το Κέντρο Ερευνών μας έχει μοναδική τεχνογνωσία, ώστε να δημιουργεί παιχνίδια που βοηθούν στη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των μικρών παιδιών. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με τη Φαιναρέτη, διότι ασπάζεται τη σπουδαιότητα και αποτελεί όραμά της η στήριξη των γονέων και βρεφών, συμβάλλοντας ενεργά στο ταξίδι της γονεϊκότητας. Αυτή η πρωτοβουλία θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους.».

Ο κος Βασίλης Δάγλας, Συνιδρυτής και Διευθυντής της ΑΜΚΕ Φαιναρέτη αναφέρει «Η συνεργασία με τη FisherPrice μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς βασίζεται στην κοινή μας αντίληψη για την ανάγκη υποστήριξης των νέων οικογενειών στο ξεκίνημά τους και τη δημιουργία υγιών και ασφαλών δεσμών μεταξύ γονέων και παιδιών. Μέσα από τη σημαντική συνεισφορά της FisherPrice  στη συνέχιση διαχρονικών δράσεων του οργανισμού μας, όπως η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και Νέας Μητέρας -2109319054, αλλά και νέων δράσεων, όπως η ανάπτυξη του Mobile application “Best Start”, φιλοδοξούμε να σταθούμε δίπλα σε ακόμα περισσότερες έγκυες, νέες μητέρες, νέους πατέρες και τα βρέφη τους σε όλη την Ελλάδα».

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα που αναπτύχθηκαν στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price εδώ: https://shopping.mattel.com/el-gr/pages/fisher-price-play-lab

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο και το όραμα της ΑΜΚΕ Φαιναρέτη εδώ: https://www.fainareti.gr/el