Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κι ο ΕΣΑΚΕ έχουν την τιμή να ανακοινώσουν μία μοναδική συνεργασία για τα εκπαιδευτικά χρονικά της χώρας. Συμπράττουν και δημιουργούν, στα πρότυπα του NBA, τους Young Reporters, την ομάδα σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θα καλύπτει δημοσιογραφικά τους αγώνες της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13.

Η συνεργασία λειτούργησε δοκιμαστικά στην 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ στους αγώνες Ίκαρος Καλλιθέας – Άρης και Περιστέρι – Καβάλα και εγκαινιάσθηκε επίσημα το Σάββατο 6 Απριλίου, στον αγώνα μεταξύ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν real time σε πραγματικές συνθήκες εργασίας αποσπώντας δηλώσεις από τη Μικτή Ζώνη, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις στους πρωταγωνιστές της εκάστοτε αγωνιστικής και αντλώντας φωτογραφικό υλικό από τον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα.YOUNG_REPORTERS_2

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, πιστό στις αρχές του για άμεση σύνδεση των σπουδαστών του με την Αγορά Εργασίας, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και σκοράρει… και στην Αθλητική Δημοσιογραφία!