Η επιλογή του ιδανικού καροτσιού αποτελεί μια από τις δυσκολότερες ίσως αποφάσεις που καλείται να πάρει κάθε νέος γονιός. Είτε ο στόχος είναι η άνετη βόλτα γύρω από το τετράγωνο είτε το εύκολο πακετάρισμα για την επόμενη οικογενειακή απόδραση, το καρότσι είναι το κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται πιο συχνά και πρέπει να είναι καλό.

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι διαφορετικοί τύποι καροτσιών προκαλούν σύγχυση. Γι’ αυτό, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστείς και να βρεις το κατάλληλο μοντέλο για το δικό σου παιδί. Μια βόλτα στο Τρίκυκλο είναι σίγουρο πως θα σου λύσει τα χέρια, αφού στα φυσικά καταστήματα σε Χαλάνδρι, Αργυρούπολη και Καβάλα οι νέοι γονείς έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα για το παιδί τους, μεταξύ των οποίων και το νέο επαναστατικό καρότσι Joolz Aer+.

Ένα καρότσι που θα σου… λύσει τα χέρια

Αν χρειάζεσαι ένα ελαφρύ καρότσι που θα εξασφαλίσει ομαλή κίνηση στη βόλτα, θα ανοιγοκλείνει σε δευτερόλεπτα, θα προσφέρει επαρκή χώρο αποθήκευσης και θα τοποθετείται εύκολα στο πορτ-μπαγκάζ, τότε το Joolz Aer+ είναι σίγουρα ένα μοντέλο που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. Πρόκειται για ένα καρότσι εργονομικού σχεδιασμού, βάρους μόλις 6 κιλών, με ιμάντα μεταφοράς σαν τσάντα ώμου, ώστε να έχεις και τα δύο χέρια ελεύθερα για το παιδί. Μπορείς να το ανοίξεις ή να το κλείσεις σε δευτερόλεπτα με το ένα μόνο χέρι, αποθηκεύεται εύκολα σε μικρά αυτοκίνητα ή στο αεροπλάνο και διαθέτει βελτιωμένο μηχανισμό αναδίπλωσης του πορτ-μπεμπέ για να κλείνει το ίδιο εύκολα χωρίς να αφαιρείται.

Το καρότσι είναι εξαιρετικά πρακτικό και είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη ζωή σου αρκετά πιο εύκολη. Το μεγάλο πλεονέκτημά του όμως βρίσκεται στο κάθισμα. Με μια πρώτη ματιά θα δεις ότι οι πλευρές του καθίσματος προεξέχουν λίγο, η πλάτη είναι μακρύτερη για καλύτερη στήριξη του κεφαλιού και ξαπλώνει μέχρι τις 160 μοίρες για να κοιμάται το μωρό σου ανενόχλητο, τη στιγμή που εσύ περπατάς άνετα από πίσω του, κρατώντας τη λαβή. Παράλληλα, όταν το παιδί είναι καθιστό, η πλάτη του καθίσματος δε λυγίζει στη γραμμή δίπλωσης, αλλά παραμένει ευθεία.

Το νέο Joolz Aer+ έχει αναρτήσεις και στους τέσσερις τροχούς που είναι κατασκευασμένοι από εξαιρετικά ελαφρύ ελαστικό υλικό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κανένα πεζοδρόμιο και κανένα κακοτράχηλο έδαφος δε θα σου σταθεί… εμπόδιο, ενώ το νέο -ακόμα πιο εκτεταμένο- σκίαστρο, θα προστατέψει το μωρό από τον ήλιο. Θα το βρεις σε 8 διαφορετικούς χρωματισμούς, στο καρότσι συμπεριλαμβάνεται πολυτελές αδιάβροχο κάλυμμα.

Μάθε περισσότερα εδώ