Το να αγαπάς και να μοιράζεσαι είναι δύσκολο πράγμα. Αν έχεις συνηθίσει να ζεις και να αναπνέεις μόνος σου τότε το να αρχίσεις να δίνεις και να δίνεσαι στον άνθρωπο που κάθεται απέναντί σου μοιάζει τρομακτικό. Όμως έρχεται η στιγμή που κάποιο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα και σε καλεί να ακολουθήσεις… Στα τρελά και τα ανείπωτα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nymag.com υπάρχουν πλούσιοι, πρωτοπόροι του έρωτα και ιδιαίτεροι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να πηγαίνουν στο μπάνιο και να το χρησιμοποιούν μαζί! Οχι πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος…ΜΑΖΙ!!!!

Το καινούργιο φρούτο της αγάπης είναι η λεκάνη της τουαλέτας να βρίσκεται δίπλα ή απέναντι από τη λεκάνη του συντρόφου σου. “Όταν ένα ζευγάρι φτιάχνει μία ζωή μαζί οφείλει να μοιράζεται τα πάντα”, εξηγεί ο  David E. Gross, συνιδρυτής και σχεδιαστής της GF55 Partners, ενώ τονίζει οτι το να χρησιμοποιείς εναλλάξ τον καθρέφτη και το νιπτήρα το πρωί είναι κουραστικό, σε λίγο θα είναι και παλιομοδίτικο. Σύμφωνα με λεγόμενά του, το  ζευγάρι της νέας εποχής, επιβάλλεται, να τα χρησιμοποιεί όλα μαζί. Διότι όταν λέμε εις σάρκα μίαν, εννοούμε μίαν!!!!

Το “δικό της και δικό του” μπάνιο έχει απήχηση στο 6% του αγοραστικού κοινού ενώ μόνο το 18% δεν τρομάζει στην ιδέα να κάθεται και να βλέπει το άλλο του μισό να κάνει την… τουαλέτα του!

Απο εδώ και πέρα καθρέφτες, μπανιέρες, λεκάνες, βρύσες, πλακάκια, μπιντέδες, όλα δίπλα. Δίπλα-δίπλα ή απέναντι.

keep-calm-and-love-wc-10