«Μένουμε Σπίτι» και μαγειρεύουμε παρέα με τα παιδιά μας και …τη ΔΩΔΩΝΗ! Υπάρχουν περισσότερες από 70 συνταγές στο YouTube και στο dodoni.eu ώστε να μάθουμε τους μικρούς μας φίλους να μαγειρεύουν μαζί μας λαχταριστές συνταγές. Το καλύτερο; Θα μάθουμε και εμείς υπέροχες νέες συνταγές με την υπογραφή διακεκριμένων σεφ και food bloggers.

Τα οφέλη του να μαγειρεύουμε παρέα με τα παιδιά μας

Τα παιδιά περνούν και εκείνα μία πρόκληση αυτές τις δύσκολες ημέρες. Δεν έχουν τους φίλους τους, δεν βγαίνουν έξω και τα παιχνίδια τους δεν φτάνουν για να αντικαταστήσουν την κανονικότητα. Το να μαγειρεύετε μαζί τους, τους δίνει την αίσθηση ότι τα θεωρείτε σημαντικά μέλη του σπιτιού και τα εμπιστεύεστε. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να έρθετε πιο κοντά μαζί τους. Επίσης, είναι ευκαιρία για να «ξεκολλήσουν» λίγο από τα tablet και να κάνουν κάτι δημιουργικό. Πόσοι από εμάς θυμόμαστε με νοσταλγία τις πρώτες φορές που μαγειρέψαμε με τις μαμάδες μας;

Φυσικά, καθώς τα παιδιά μας δεν είναι συνηθισμένα, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας. Βάζουμε τα παιδιά να κάνουν μόνο τις εύκολες παρασκευές, ώστε να μην κοπούν ή καούν με κάτι.

Ένα μικρό bonus tip: προτιμήστε να μαγειρεύετε με τα παιδιά σας γλυκά, που συνήθως είναι πιο ακίνδυνα. Επίσης. μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά λατρεύουν τα γλυκά, οπότε χαίρονται διπλά όταν αισθάνονται ότι έχουν συμβάλει στην παρασκευή των αγαπημένων τους λιχουδιών.

μαγειρεύουμε με τα παιδιά

Οι υπέροχες συνταγές της ΔΩΔΩΝΗ για τις μέρες του #Μένουμε Σπίτι

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στηρίζει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» με έναν γευστικό τρόπο και προσκαλεί το κοινό να βρει μοναδικές συνταγές που θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Κάθε Δευτέρα στο YouTube κανάλι (βρείτε το εδώ) της ΔΩΔΩΝΗ οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν μία νέα λίστα με 7 παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Παράλληλα, τόσο στο YouTube κανάλι της εταιρείας όσο και στο www.dodoni.eu , οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πάνω από 70 λαχταριστές συνταγές που έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για την ΔΩΔΩΝΗ γνωστοί food bloggers και chefs, καλύπτοντας πολλές διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις.

Χρησιμοποιώντας τα αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, η Madame Ginger, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης και η Paxxi έχουν δημιουργήσει πεντανόστιμες προτάσεις για όλη την οικογένεια αλλά και για όσους αγαπούν το καλό φαγητό και την μαγειρική. Ακόμη, και ο Χρήστος Μπάρκας μοιράζεται παραδοσιακές συνταγές με δημιουργικές παραλλαγές, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πρωταγωνιστή τη γεύση.

Μέσα από αυτές τις ενέργειες, η ΔΩΔΩΝΗ φέρνει την Γεύση του Καλού στο σπίτι. Έτσι, έχουμε μία πιο νόστιμη καθημερινότητα και προτρέπει το κοινό να εμπνευστεί μαγειρικά, δημιουργώντας μοναδικής γεύσης συνταγές.