Έχεις γνωρίσει τη Μπου, το ελεφαντάκι που βρίσκεται στις συσκευασίες της σειράς Baby Care της Pharmasept; Αν όχι, τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις! Γιατί η Μπου, πηδάει από τα προϊόντα της Pharmasept και προσγειώνεται σε μια σειρά διαδραστικών επεισοδίων που ονομάζονται –πώς αλλιώς;- «Ιστορίες της Μπου».

Το γνωστό μικρό ελεφαντάκι μαθαίνει στα παιδιά πράγματα για την καθημερινή τους φροντίδα μέσα από μικρές εκπαιδευτικές αφηγήσεις, με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο. Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «Μαθαίνοντας ποδήλατο» και «Κατασκευάζοντας ένα καράβι» κυκλοφορούν ήδη, ενώ έρχονται κι άλλες «Ιστορίες της Μπου» σύντομα στο Facebook, το Instagram και τo YouTube κανάλι της PHARMASEPT.

Η σειρά baby care της Pharmasept έχει υποαλλεργικά προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες και φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς χρωστικές και συνθετικά. Οι μαμάδες ξεχωρίζουν το αφρόλουτρο baby mild bath, τη φυσική αδιάβροχη κρέμα baby extra calm cream και το baby natural oil. Πρόσφατα, η εταιρεία πρόσθεσε τα baby eye wipes, αποστειρωμένα μαντηλάκια για τον καθαρισμό των ματιών και το βρεφικό απορρυπαντικό mild laundry detergent.