Έγινες μανούλα και ξεκινάς ένα υπέροχο ταξίδι ζωής. Φεύγεις από το μαιευτήριο και μαζί με την ανυπομονησία του να ζήσεις το νέο σου μωράκι, αγχώνεσαι και λίγο για τις ανάγκες του. Θα σου θυμίσουμε όσα θα πρέπει να έχεις φεύγοντας από το μαιευτήριο, ώστε να είσαι όσο καλύτερο προετοιμασμένη γίνεται. Εμείς, επιλέγουμε προϊόντα του Tomme Tippee, που εκτός από εμάς εμπιστεύονται χιλιάδες γυναίκες και μπαμπάδες για τους πρώτους μήνες του μωρού τους. Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό που θα χρειαστούμε για να είναι η ζωή με το μωρό μας πιο εύκολη και απολαυστική. Σου συστήνουμε την tommee tipee και τα 5 αγαπημένα μας προϊόντα που θα έπρεπε να έχεις γυρνώντας από το μαιευτήριο.

O μητρικός θηλασμός είναι κάτι πολύ σημαντικό και υπέροχο για όσες μανούλες μπορούν και τον προτιμούν. Εκτός από την μεταφορά απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, ενδυναμώνει την σχέση μωρού και μητέρας. Πόσο έχει προνοήσει για τα πάντα η φύση; Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει η Tommee Tippee και αυτά είναι τα 5 προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Αποστειρωτής & Θερμαντήρας Μπιμπερό 

Όσο περισσότερο μπορούμε να προστατεύουμε το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού μας, τόσο το καλύτερο. Γι’αυτό, είναι πολύ σημαντικό να είναι αποστειρωμένα τα μπιμπερό του.

Με τον ηλεκτρικό αποστειρωτή ατμού της Tommee Tippee που έχει χωρητικότητα για 5 μπιμπερό Closer to Nature, το περιεχόμενο παραμένει αποστειρωμένο για 24 ώρες, με την προϋπόθεση ότι το καπάκι παραμένει κλειστό, παρέχοντας στους γονείς την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την αποστείρωση πριν το βραδινό ύπνο και να χρησιμοποιήσουν τα καθαρά και αποστειρωμένα μπιμπερό το πρωί.

Αντίστοιχα, είναι σημαντικό να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ζεσταίνουμε σωστά το αποθηκευμένο κρύο γάλα με τον ηλεκτρικό θερμαντήρα μπιμπερό Tommee Tippee. Κανένας δεν το προτιμάει κρύο, γιατί να το δώσουμε έτσι στο μωράκι μας;

Εκτός από το μητρικό γάλα , ο ηλεκτρικός θερμαντήρας μπιμπερό Tommee Tippee θερμαίνει τα πάντα, μέχρι και τη βρεφική φόρμουλα, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

tommee tippee

Πιπίλες

Επιλέγουμε πάντα τις πιπίλες από Tommee Tipee γιατί έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τις θηλές των μπιμπερό τους, τα οποία είναι και βραβευμένα. Γίνεται να μην τις λατρέψουν τα μωρά μας;

Οι μαμάδες ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από ένα ήρεμο και χαρούμενο μωρό! Γι’ αυτό η νέα, πλήρη σειρά από πιπίλες είναι…. εγκεκριμένη από τα ίδια τα μωρά σύμφωνα με έρευνα που έγινε! Συγκεκριμένα, το 68% των μωρών αποδέχτηκε τη νέα πιπίλα από την πρώτη φορά, σε σύγκριση με το μόλις 43% των μωρών που είχαν αποδεχτεί τα προηγούμενα σχέδια Closer to Nature. Το συμπέρασμα βγήκε από ανεξάρτητη δοκιμή προϊόντων που διεξήγαγε η Swift research τον Φεβρουάριο του 2013 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε 112 μητέρες και τα μωρά τους.

Η συμμετρική ορθοδοντική θηλή είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μέγιστη αποδοχή από το μωρό.

Θέλετε να μετατρέψετε τα κλάματα και τα αναφιλητά σε γαλήνιο και ήρεμο ύπνο; Ιδού η λύση.

tommee tippee

Μπιμπερό

Έρχεται η ώρα του φαγητού. Τι θα φάει αυτό το μωράκι; Θα το ταΐσουμε εμείς ή ο μπαμπάς; Ας είναι, τουλάχιστον, μία χαλαρή, χαρούμενη και απολαυστική εμπειρία και για εμάς και για εκείνο.

Τα μωρά είναι πιο ευτυχισμένα όταν όλα λειτουργούν με τον πιο φυσικό τρόπο – ειδικά όταν πεινάνε! Γι’αυτό, στο επίκεντρο της σειράς Closer to Nature βρίσκεται το βραβευμένο – όπως προαναφέραμε και παραπάνω – μπιμπερό το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενθαρρύνει τη φυσική διαδικασία ταΐσματος του μωρού μας.

tommee tippee

Σύστημα απόρριψης Πανών 

Κάνει κρύο; Βρέχει; Έχει νυχτώσει; Δεν θέλουμε να βγούμε έξω να πετάξουμε τις βρώμικες πάνες και φυσικά και δεν θέλουμε να μυρίσει το σπίτι μας. Το καινοτόμο σύστημα απόρριψης πάνας Sangenic Tec από την Tommee Tippee θα μας λύσει τα χέρια. Προσφέρει αντιβακτηριακή προστασία και από τα μικρόβια εκτός από τις οσμές, συσκευάζοντας ξεχωριστά την κάθε πάνα σε δευτερόλεπτα.

Ο κάδος χωράει μέχρι και 28 πάνες, αποθηκεύοντας τις πάνες έτσι ώστε να πάμε όσο το δυνατόν λιγότερες φορές στον κάδο απορριμμάτων. Το σύστημα είναι πολύ απλό, εύκολο στη χρήση και στο άδειασμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούμε λιγότερο χρόνο για να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας και έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί του.

tommee tippee