Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι η επιδερμίδα ενός μωρού είναι τόσο απαλή! Πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να χαιδεύει ασυναίσθητα το μωράκι επειδή το δέρμα του είναι τόσο μεταξένιο. Αν θέλεις να συνεχίσει να είναι έτσι τότε σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

Προστάτευσε το από τον ήλιο: Τα μωρά θα πρέπει να παραμένουν μακριά από το άμεσο ηλιακό φως κυρίως τους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους. Αν παρόλα αυτά θα πρέπει να βγουν στον ήλιο τότε να είναι προστατευμένα χρησιμοποιώντας ένα καπέλο. Φυσικά το σκίαστρο στο καρότσι είναι απαραίτητο.

Αντηλιακό: Ναι και τα μωράκια χρειάζονται αντηλιακό. Η Frezyderm δίπλα στα μωρά για ακόμα μια φορά δημιούργησε ένα υπε΄ροχο βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος. Περιέχει μόνο ανόργανα φίλτρα και είναι ιδανικό για βρέφη και παιδιά καθώς και για άτομα με ατοπική προδιάθεση ή/και δυσανεκτικά στα οργανικά φίλτρα.

Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το δέρμα και ενισχύει τους μηχανισμούς
αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Απέφυγε το καθημερινό μπάνιο: Οι μικροί μας φίλοι δεν χρειάζονται καθημερινά μπάνιο αφού κάτι τέτοιο θα μπορούσε να «στεγνώσει» το δερματάκι του. Αντίθετα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια βρεγμένη πετσέτα για να το καθαρίσεις τοπικά. Έτσι το δέρμα του θα μείνει απαλό για αρκετό καιρό ακόμα.

Πλύνε τα ρούχα του μωρού πριν τα φορέσει: Μπορεί η τούλινη φούστα να είναι υπέροχη για το κοριτσάκι σου αλλά θα πρέπει να πλύνεις τα ρούχα πριν τα φορέσει. Το κανονικό απορρυπαντικό δεν προκαλεί ερεθισμό στα περισσότερα μωρά και είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις το ίδιο απορρυπαντικό για όλα τα μέλη της οικογένειας.