Οι πρώτοι μήνες με το μωρό στο σπίτι μένουν πάντα αξέχαστοι στους νέους γονείς. Η καθημερινότητα αλλάζει, οι προκλήσεις είναι αρκετές, όμως σίγουρα πρόκειται για μια εμπειρία ανεκτίμητη στη ζωή κάθε ζευγαριού. Μια από τις ανάγκες που προκύπτει πάντα στην πορεία είναι η διαμόρφωση του βρεφικού και παιδικού δωματίου, το οποίο πρέπει να συνδυάζει την πρακτικότητα με την αισθητική. Φυσικά, δεν απαιτείται μόνο η αναζήτηση των σωστών επίπλων και του κατάλληλου χρώματος στους τοίχους. Προτεραιότητα σε κάθε τέτοια περίπτωση είναι η επιλογή λευκών ειδών, που είναι φιλικά για το περιβάλλον αλλά και για το παιδικό δέρμα.

Σε μια προσπάθεια να κάνει ευκολότερη τη ζωή με το μωρό, η NEF-NEF Homeware παρουσίασε τις συλλογές Baby & Junior, που έρχονται να αγκαλιάζουν την κάθε στιγμή της βρεφικής και παιδικής ηλικίας με προτάσεις που ξεχωρίζουν.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα προϊόντα της NEF-NEF Homeware είναι φτιαγμένα από 100% βαμβάκι, προστατεύουν το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και ξεχωρίζουν για την άριστη σχέση ποιότητας τιμής στα λευκά είδη είτε πρόκειται για παιδιά είτε για ενήλικες. Κάθε γονιός που ενδιαφέρεται να ανανεώσει το παιδικό δωμάτιο, θα βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, τα οποία θα κάνουν τη ζωή του ευκολότερη.

Παραμυθένιες στιγμές στην κούνια

Στη Baby Collection, που παρουσίασε πρόσφατα η NEF-NEF Homeware οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν μαζί με σχέδια από ουράνια τόξα, χαριτωμένα ζωάκια, νεράιδες, μικρούς πειρατές και πολλά αστέρια, για να γεμίσουν τη ζωή και τα όνειρα των μωρών με χαρούμενες ιστορίες. Δεν έχει σημασία αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, αφού διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ου είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα.

Τι θα βρεις στη συλλογή:

-Σεντόνια λίκνου και κούνιας

-Κουβερτούλες

-Πάντες και μαλακές πετσέτες

-Κάπες από 100% βαμβάκι

-Relax

-Kαλάθια, διακοσμητικά μαξιλάρια

-Kουνουπιέρες, βαμβακερές κουρτίνες και ταπέτα

Μοναδικές εικόνες για κάθε παιδί

Στη συλλογή Junior τα σχέδια εναλλάσσονται για να εκφράσουν το χαρακτήρα, το προσωπικό στυλ και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, πλημμυρίζοντας το παιδικό δωμάτιο με φανταστικές εικόνες, χρώμα και χαρά. Μπορείς να βρεις όμορφα σεντόνια, κουβερλί, κουβέρτες, πετσέτες και αξεσουάρ που θα λατρέψουν τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά. Δε θα τους εξασφαλίσουν μόνο άνεση στην καθημερινότητά τους, αλλά θα τους δώσουν και έμπνευση για αξέχαστα παιχνίδια.

Μονό κουβερλί Beach Boys

Μπουρνούζι σε διάφορες αποχρώσεις

Μαξιλάρια Kids Dream

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις νέες συλλογές της NEF-NEF Homeware εδώ